T.Doğan dayı çok sallıyor be abim pek inanasım gelmiyor.
BMN Radyo | Bu Akşam 21.00 | Gündem Değerlendirmesi | Gökhan Koç ve Ender Kuyumcu
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Tolga Beşiktaş'la anlaştı diyelim... Ardından Galatasaray Muslera'yı satarsa ve Onur'un bonservis bedeli olan parayıda hesaba yatırırsa, yani bir Burak'ın gittiği gibi elimizden Onur'da uçarsa nasıl olacak?
Gerçi ben başkanın Onur'un düğününde bir yere gitmeyeceği garantisini aldığını düşünüyorum. Ama bu da bir ihtimaldir...
Kale Fatih'e kalabilir
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Ender abi ve Gökhan;
fenerbahçe beyanda bulunduktan sonra sadece mahkeme değil, tff kurulları da fener'in yöneticilerine ve bazı futbolculara şike ve teşvikten ceza verdi. Fakat sayın başbakanımız sağolsun "kişiler kurumları bağlamaz" diye bir mantık icad etti. tff'nin "sahaya yansımayan" şike icadı da hoş tabi...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
-
İnternetten yayın yapsalar ona da razıyım.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCUYorum
-
Mustafa Hoca'nın imza töreninde yerel basından özür dilemesine neden olan kişi kim bilginiz var mı?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Nickimi zor söyletiyorum herhalde adımı yazıyım ben Murat
Abi JAJA nın Başkan' dan veto yediği doğru mu? alınsa faydalı olacağını düşünüyorum.
Yorum
-
Tüm bu yaptıklarına rağmen en azından bi Trabzonlu, Trabzonsporlu olarak bu adamın Trabzondan oy almaması gerekli ama öyle gözü kör olmuş insanlar var ki hala başbakanı savunuyor.. Bu adam nasıl bi hipnoz ediyorsa milleti, Trabzonda Fenerbahçeliyim diyip alkış alan bi insandır..Yorum
-
Ikinizi dinlemek her zaman cok zevk veriyor...
Cok te$ekkür ederim kendi adima bu güzel yayin icin...Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum