“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Hacıosmanoğlu şuanda biraz hazırlıksız gibi görünüyor.MRA hamlesiyle hazır gibi geldi ama Fatih Tekke karmaşası biraz can sıktı.Ben Ünal Hocaya pozitif bakıyordum çok sevindim ayrıca...Sizlerin düşüncesi nedir Hacıosmanoğlu hazırlıklı mıydı transfer konusunda da geçerli bu sorum.
Abi mesajımı dinleyenlere ilettiğiniz için teşekkür ederim. Ben Murat, Ender abi tanıyor. BMN t-shirtleri yapılmayacak mı? Askıyamı alındı? Ne zaman proje gerçekleştirilecek bu konuda t-shirt, polar atkı vs.
Belli ki Hacıosmanoğlu başkanlığıyla birlikte takımda öze dönüş var ancak eskiden çok başarılı olan bu sistemin, şu an pek başarılı olamayacağı görüşündeyim.. Ki böyle olacaksa bile uzun dönemde bi başarı gelecektir ki bunun için sabır lazım fakat biliyoruz ki o sabır bizde yok
KOnu değişikliği olacak ama sormalıyım; Bugün imza töreninde yerel basının tutumunu nasıl buldunuz? Özellikle özür konusunda ki tutumları beynime kan sıçrattı. Bu kadar mı kendilerini beğenmişlik olur? MRA ya yaptıkları salvolar iğrendirdi beni. Hele ki özrü kabul ediyoruz gibi üst perdeden konuşmalar felan. Başkan orada olsa dedim keşke (
Yorum