turkıyeden yabancı futbolcuların hıc bırı katkı sağlamamıs orneklerı cok onumuzdee...sapara vıttek augustıne orneklerı...hocam borc ayyuka cıkmısken sızcede sozlesmesı bıtecek kalıtelı topcuları almamız daha mantıklı olmaz mı ?
İlhan Özmen ve Serdar Şenel ''Haftanın Ardından'' | bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Alper Potuk: "Kulüpler görüşmüş, anlaşmış olabilir. Ben ve menajerim Galatasaray ile görüşmedik." (Beyaz TV)Yaşam kimliği: Trabzonspor .
Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.Yorum
-
bızde bı emre gural wardı ben bu adamın sakat olduguna ınanmıyorum ? tolunayın bununla bı sıkıntısı mı acaba bılgılneıdrsenız sewınırm henrıuqe kadar oynamaz mı acaba ?Yorum
-
-
Siz teklif edin başkan adaylarına onlar yok desin ?Yaşam kimliği: Trabzonspor .
-
Taraftar gruplaşması var bu çok açık Vira bağırmaya çalışıyor ama topuluk olarak azlar Trabzonlu gençler de 10. dakika dan sonra bağırmaya başlıyorlar ve taraftar destek veriyor ve gruplara mesaj yolluyor.
Yorum
-
ben her gün spor yaparım ama bizim futbolculardan çok fit ve kondisyonum çok iyi 1 saat 10000 km koşuyorum. biz hobi olarak spor yapıyoruz ama futbolcular göbekli böyle olmaz. trabzonspor ne hikmetse tam şampiyon olacak engeleniyor iddaa ediyorum. 96 biz şampiyon olsaydık uefa kupasını biz alırdık. son şampiyonluğumuzdaki kadroyu korusaydık gene çeyrek görürdük. Bence trabzonspor ruslara satalım bari iyi fulbolcu görürüz 25 yaşındayım artık ts'u izleyerek saçlarım döküldü.Yorum
-
Mustafa hoca lig bitiminde eğer Trabzonspor olmazsa muhtemelen ayrılacakdır artık süper lig takımı çalıştıracağını söylemişti yanılmıyorsam demeçlerinde.Yaşam kimliği: Trabzonspor .
-
valla arkadaslarım hepsı evde 10 tane trabzonspor sevdalısı sızı keyıfle dınlıyooruz soruların hepsı bnm değil yaniiii
))) alanzıho yu aldıgımız sene ankaraspor 325 bım euroya almamıslarr ? katkısı ortada bu takımında olmaması gerken ılk futbolcu ... 1461 takımına uzaktan hoca aramaya gerek yok kadır özcan bosta
Yorum
-
-
Kızlar olursa popülerlikde artar
Yaşam kimliği: Trabzonspor .
-
İlhan abiye katılıyorum.
BmnRadyo'da konuşulanlar uygulansa her sene şampiyonluklara ambargo koyarız.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım KoyuncuYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum