İlhan Özmen ve Serdar Şenel ''Haftanın Ardından'' | bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Muharrem Usta eğer başkan seçilirse şike mücadelesinin biteceğini düşünüyorum. Siyasi iradeyi arkasına alan bir başkan siyasetin üzerini kapattığı şikeyle mücadele edemez..Yorum
-
Bilmeyen arkadaşlar için belirtmek isterim.
BMN'ye de üyedir kendisi(Hakan Kulaçoğlu).Zaman zaman online olarak görürüm kendisini...En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 29.04.2013, 22:50.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...Yorum
-
En son F.Tütüncü tarafından düzenlendi; 29.04.2013, 22:49.All gave some;
Some gave all.
PSN: AbdissonYorum
-
Son dakika olarak çok kişi konuşuyor Sadri Şener'de Hakan Kulacaoğ'luna destek veriyormuş. ( Bugün ki soru limitimi doldurdum)Yaşam kimliği: Trabzonspor .
Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.Yorum
-
Ünal Karaman'ı görmek isterim bu takımın başında Şenol Güneş yoksa, gerisi boş.
Yeni yönetimin bir diğer görevi de efsanelerini küstürmemek olmalı.Yorum
-
iyi aksamlar ben hakan gokmen samsundan yazıyorum 19 mayıs beden eğittimi spor yuksek okulundayımEy Gidi Engin Baytar,Giderken Trabzon Benim İçin Amaç Değil Araç Olmustur Lafını Unuttuk mu Sanıyor acaba ? birde sızden rıcam suan fedarsayonun menejerlık sınavına gıreceğım ve ekvadoryn barcelona takımında oynayan Ariel Nahuelpan ıle menejerlık ıcın gorusuyorum lutfen bı bakarmısınız youtubeden bu adama rica etsem ??? henrıugedn kotu muYorum
-
kesınlıkle haklısınz o konuda ben bunları yabancı dılden hocam wasıtasıyla konustumm ariel ile,gece hayatı war yok değil ama jajada gece içer sabah 3 atardı mesela,sonucta gece hayatı olmayan futbolcu yokk....?bekleyıp goreceğizz...alper hakkında gelısme war mı acaba bu aksam es es baskanı galatasaryla anlasmak uzereyız dedı ama siz ne dusunuyosnz bu konuda...Yorum
-
BMN'ye teşekkür etmem gerek.Radyo uygulaması için sanırım Trabzonspor dinledikçe şarj oluyorum ve kafam rahatlıyor.Yaşam kimliği: Trabzonspor .
Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum