Ben kaçırdım bu besteyi ya
Bir daha çalacakmı acaba yayında?
Bu arada Tolga sana ne denebilirki
Allah sizin gibi insanları bu camiadan eksik etmesin..
Eli öpülecek adamsın !
Allah hepsinin hesabını soracak bundan şüphemiz yok..
Mekanı cennet olsun Mustafa abinin..
"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
Bunu kayıt altına alamıyorumuzmu yada siz verebilirmisiniz indirebileceğimiz bir link falan?
Bunu arşivime eklemek istiyorum (:
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
Teşekkür ederiz son andada olsa besteye yetiştim (:
Bu yol üstünde çekilmiş hali.. Mp3 dosyası bende mevcut, daha sonra paylaşırım..
Ama video çekiliyor şuan, daha da uzatılmıştır büyük ihtimalle.. Onu bekleyelim derim.
O zaman tamam bekleriz (:
En güzel ve orjinal haliyle arşivimizde olsun
Yorum