📱 BMN Whatsapp Grupları Açıldı!
Forumun yerini tutmaz biliyoruz ancak, daha hızlı iletişim için Whatsapp Grupları oluşturduk.
uye.bordomavi.net adresinden forumda kayıtlı e-posta adresinizi ve şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
Tolga, sen bu röportajınla taraftarın gönlünde taht kurdun... Sana helal olsun güzel yürekli insan... Birilerine çok net bir mesaj verdin. Bunun öbür tarafıda var... Anlayana tabi...
Serkan Acar için saygı duruşu tertipleyen düzenbazlar... Mustafa ağabey hepinizi orada bekliyor. Asıl saygı duruşu yüreği tertemiz tuttuğu takım sevgisiyle atan futbolun gerçek sahipleri olan taraftarlar için tertiplenmelidir.
Sırası gelen teker teker Mustafa ağabeyimizin yanına gidecek ve ona ''aslında şampiyon sizdiniz'' itirafını verip hesap vereceksiniz. Ama genede şikeciler, siz öte tarafa giderken tanıdıklarınıza, akrabalarınıza vasiyet verin. Yanınıza bolca para koysunlar. Zira hesabınız öte tarafta kolay olmayacak. Etik kurulunun raporuna benzemeyecek ötede raporunuz!
Bence bir deneyin, belki bu dünyada herşeyi, her kurumu satın aldığınız para ile öte tarafta belki cehennemin en az yakan yerinden bir yer bulursunuz!
BMN Ankara bölümüne de takılmaya başlasan iyi edersin
Eyvallah abi en kısa zamanda organizasyonlarınıza katılmayı planlıyorum geçen günki kahvaltıya gelemedim sınavlarım vardı ama bi dahaki sefere gelmeyi planlıyorum
Yorum