Adrian konusuna katılmıyorum, Olcan'a da
BMN Radyo Eskişehirspor Maç Sonu Yorumları | bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Bu arada facebooktaki bir trabzon sayfamda da yayınızı her yayın başladıgında yayınlıyorumki herkez gelsin sizleri dinlesin ben taraftarımızın bi ntvsporda bi trtsporda veya baska bi kanalda acaba trabzonu konusurlarmı diye beklemelerine gonlum razı olmuyor !!>> ŞANLI TRABZONSPORUM <<Yorum
-
Maç Sonu;
Adrian : ''Mustafa abimiz için oynadık..''
Mustafa Yumlu : ''O Türkiye Kupası Trabzon'a gelecek, kimsenın şüphesi olmasın..''Yorum
-
Iyi yayinlar, bugün dinleyemeyecegim maalesef.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Arkadaslar sizleri dinlemek cok hos. cok güzel.
Bu aksam kazanmamiz cok önemliydi ve rahatladik biraz.
Özelliklede az önce söylediginiz gibi anlamli bir galibiyet oldu.
Metin"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" DisraeliYorum
-
Şenol Güneş, Ünal Karaman, Alper Boguşlu, Onur Kıvrak, Tolga Zengin, Halil Yazıcıoğlu, Mustafa ve Giray... Camiadaki 'adam gibi adam' sayısı ne yazık ki iki elin parmaklarını geçmiyor.Yorum
-
Hep söylüyoruz takımın neredeyse hepsi değişmesi lazım diye soruyorum sizce ilk 11 yapsak trabzonsporumuza kimleri transfer ederdiniz bir ilk 11 oluşturabılırmsınız ??>> ŞANLI TRABZONSPORUM <<Yorum
-
Adrian cidden yumuşak ve yetersiz mi yoksa takımın psikolojisinden mi kalitesizliğinden mi kaynaklanıyor?
Finansal fair play ve elimizdeki yabancıların durumu hakkında ne düşünüyorsunuz?Yorum
-
maçla alakalı degil ama.
mustafa yumlunun sahte twitter hesabına tepki göstermiş 12 numara org ergenleri, ne yazmış sahte hesapta, ergenler tff ye sikayet etcez demişler ne yazıldıgını bulamadım hiç bir yerde.Yorum
-
İlhan bey dinleyici sayınızda bir artış varmı facebooktaki bütün trabzon sayfalarından rica ediyorum yayınınızı sayfalarında paylassınlar diye ??>> ŞANLI TRABZONSPORUM <<Yorum
-
Yorum
-
-
İsyan bestesinden sonra, bomba bir beste daha geliyor.
Sadece BMN Radyo'da!Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Canım yandı resmen
Yorum