Bizim kurumsal olarak en büyük recetemiz Borussia Dortmund'un gittigi yoldur...adamlar iflasin e$iginden $ampiyonlar Ligi yari finaline kadar geldiler...örnek olmalidir bence bize bu...ha yapabilir miyiz onu bilemem...
BMN Radyo'da Kongre Süreci | Kaya, Metin ve Halit Mollasalihoğlu
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Kapatmadan şu konuya açıklık getirirmisiniz;
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
HAyirli geceler dilerim...cok güzel yayin oldu...yüreginize agziniza saglikYorum
-
inanmadığım bir olay olsada şu akil adam olayında fatih terim için meşgul olmasa onuda alacaktım diyen başbakanımız, Şenol GÜNEŞ gibi bir fikir adamını nasıl pas geçerYorum
-
Nesi boş be?
Eurovision'da tartışılmış bir konudan bahsettim.
Ey gidi.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
-
Halit abi geçmiş olsun ama sesin böylede güzel geliyor
Ağzınıza sağlık güzel bir yayın olduForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101Yorum
-
-
Yorum
-
Keyifli bir yayın oldu . Ağzınıza sağlık
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
-
Dinleyen, katılan, soru soran herkese teşekkür ederim."Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOFYorum
-
Herkese teşekkürler.. Gündem değiştikçe beraber olacağız.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum