BMN Radyo'da Kongre Süreci | Kaya, Metin ve Halit Mollasalihoğlu
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz. -
Aha Nevzat kaza yaptı..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
-
anlaşılıyor mu?BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
Fransadan selamlar yeni geldim isten
Hemen dinlemeye geldimson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayatYorum
-
Mustafa Resit Akcay'in kalici olmasini isterim, bu nedenle simdi veya önümüzdeki birkac sene icerisinde gelmesini istemem.
Trabzonspor Kulübünün ilk önce isleyis yapisi degismeli, daha profesyonel hale gelmesi lazim. Baskan ve Yönetimin futbol, hukuk ve ekonomiden anlamasi sart. Bir sirket nasil yönetilir bilmeleri sart.
Saglam bir temel olusturulmali ve kalici olmali. Her gelen kendi temelini olusturuyor. Bu degismeli artik.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
abi emerson cech gibi çöplükleri alacaktik madem
Cale'nin suçu neydison basamagi ölüm olan bir merdivendir hayatYorum
-
-
Şenol Hoca konusu ne zaman açılsa bi daralma bi sigindi basıyor beni. Yaramı deştin Tunga abi
Herkese selamlar.Yorum
-
biz adalet diyoruz. insanlarin adalet ideasina zarar geldi zihinlerdeki musluman insana olan inanc kayboldu diyoruz adam ne diyor ya. ulan bu kadar a basbakan yalakasi olmaz bi adam tam sikeci agziyla konusuyor. zaten sike yaptigini soyledi. yok f
b gs olmazsa bu ligin tadi cikmazmis. ben de diyorum ki adaleti esnetmwk icin ve birilerine yaranmak icin eger bunlari diyorsan oteki tarafta asil senin bi tarafina gececek kaziklar. Allah belanizi versin yaa burama kadar geldi. biz nerdeyi bizim icimizdeki irlandalilar nerde...NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.Yorum
-
Tunga abi ağzına sağlık..
Trabzonspor'un iyi ki; Şenol Güneş'i, Dozer Cemil'i, Kazım Koyuncusu, Tunga Liman'ı var..Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツYorum
-
"Yuh diyorum bütün uzuvlarımla yuh diyorum.." Ertem Şener'den sonra tarihe geçer bu söz abi..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
HES projesi 10 Milyon TL getirecekti...bu kaynagi ne zaman kullanabilecegiz o da merak konusu...Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum