Tolunayla da sıkıntım var benim valla ? "Şike beni ilgilendirmiyor, konuşmayacağım" diyemez Trabzonsporun hocası
BMN Radyo'da Kongre Süreci | Kaya, Metin ve Halit Mollasalihoğlu
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
-
sıkıntı var mı?BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
BMN yeni seçilen yönetimle özellikle ''şike süreci'' hakkında bir görüşme yapmayı düşünüyormu?
Detaylı bir dosya,yapılması gerekenler listesi falanda hazırlayarak...Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.ComYorum
-
Yorum
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
"Ben bu ülkeyi ve futbolu yönetenlere güvenmiyorum."
Bu sözü 'muhalefet' bile söyleyemedi be ülkeyi yönetenlere..Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
" Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar."Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツYorum
-
Yok ben zaten Tolunay hocayi gelecege dönük genclere verdigi deger olarak dedim...hani yeni kadro kuruldugunda...Yorum
-
Yeniden yapılanacağız madem, yine bir Ersun Yanal dönemine hayır demem.. Yeni başkanın bunu düşünmesi gerek..Yorum
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum