Bu arada bu 3 konukla yayına başladıktan sonra kafamı onlara doğru çevirdiğimde, 3'ünün de bana baktığını görünce sağlam heycanlandım, soruları unutmamış olsaydıım bile sorabileceğimi zannetmiyorum
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Dün akşam ben senin ve Hasan'ın yazdıklarını görmemiştim, zira ekran bana ters duruyordu. Ağzını kim şapırdattı ben dikkat etmedim öylede olmuş olabilir. Zira ortam ve ikram çok iyiydi, keyifliydi. Dikkat edilmemiş olabilir
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Bu arada bu 3 konukla yayına başladıktan sonra kafamı onlara doğru çevirdiğimde, 3'ünün de bana baktığını görünce sağlam heycanlandım, soruları unutmamış olsaydıım bile sorabileceğimi zannetmiyorum
Şükür ki, çok kıymetli insanlarla birlikteyiz.
Emin ol sende o kadar kıymettesin. Hiç tanımasamda kilometrelerce öteden kardeşim gibi seviyorum seni ve tüm emeklerine büyük saygı gösteriyorum, alkışlıyorum. Helal olsun. Dün akşam ki yayında (00.30 civarına kadar dinleyebildim) çok güzeldi, emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Muazzam bir yayındı, saat 01:00'de veda etmek zorunda kaldım ancak sonrasında çok sürmedi sanırım.
İş güç sahibi insanlarsınız, sabahın bir körü uyanıp işe gidecek olmanıza rağmen özverili davranıp kafalarda soru işareti yaratan konularda yaptığınız net açıklamalar için çok teşekkürler.
Benim bile detaylarını unuttuğum şeyler vardı, anımsadım sayenizde.
Gökhan sana da kocaman bir teşekkür. Cerasus'un sorusunu yanlış okuman dışında bir sorun yoktu bence
Emin ol sende o kadar kıymettesin. Hiç tanımasamda kilometrelerce öteden kardeşim gibi seviyorum seni ve tüm emeklerine büyük saygı gösteriyorum, alkışlıyorum. Helal olsun. Dün akşam ki yayında (00.30 civarına kadar dinleyebildim) çok güzeldi, emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için, umarım birgün gerçekten layık da olabilirim.
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi
Afiyet olsun... Benimde en çok sevdiğim üzümlü, cevizli olanıdır...
Ama tarifi ben verdim
Eğer sen şişkinsen, biz artık başka bir boyuta geçtik demektir
Abi, miğdemin çeperi esnedi dün ya, seçici geçirgenlik özelliğini yitiriyordu az kalsın gece migdem
Patlamak diyorlar buna
İlk olarak Gamze tarafından gönderildi
Muazzam bir yayındı, saat 01:00'de veda etmek zorunda kaldım ancak sonrasında çok sürmedi sanırım.
İş güç sahibi insanlarsınız, sabahın bir körü uyanıp işe gidecek olmanıza rağmen özverili davranıp kafalarda soru işareti yaratan konularda yaptığınız net açıklamalar için çok teşekkürler.
Benim bile detaylarını unuttuğum şeyler vardı, anımsadım sayenizde.
Gökhan sana da kocaman bir teşekkür. Cerasus'un sorusunu yanlış okuman dışında bir sorun yoktu bence
Kusuruma bakmasın cerasus, bazen heyecandan saçmalıyorum. Sana da teşekkürler Gamze Hanım,
Yorum