Tunga abi daha iyi bilir ama(sesleri karıştırmadıysam) Şamil Tayyar'ın bir sözü vardı : "AKP futboldaki Ergenekon'a yenik düştü" (Ş.Tayyar bilgili denilir o konularda ondan)
Metin Külünk, Ahmet Haşim Badur ve Tunga Liman ile Söyleşi.. | bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
. . . . . . . . .En son Erdal DİLEK tarafından düzenlendi; 29.03.2013, 00:49.BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .Yorum
-
Twitterda takipten çıkarma demişken Metin abi de beni çıkarmıştı.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Metin abi saha içine de bakmalıyız bence...Şampiyonluğumuzu doya doya yaşayamadık,böyle mi olmalıydı yıllar sonra gelen şampiyonluk...
En kralından bir şampiyonluk daha almalıyız,insanımız sokaklardan eve girmesin günlerce....
Şike mücadelesini de saha içini de hallederiz evelallah...'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.Yorum
-
Alışkın değiliz bu kadar erken biter mi radyo programı
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
sahaya yansimayan "match fixing" icadinin mucidi olan aziz yildirim ile pistlere yansimayan medal fixing projesi uzerinde calismalar yapmak istemistir belki olimpiyat komitesi ve o yuzden isin ehliyle tanismak istemistir hazir sikenin merkezine gelmiskenYorum
-
Bu yayınları çok erken yapıyorsunuz, ben henüz geldim, şöyle bir özet geçer misiniz size zahmet ne konuştunuz?
Yorum
-
tek başkan adayı Şenol Altunsoy
Seni Aldığın Kupa Sayısı Değil , O Kupaları Aldığın Şartlar Efsane Yapar...
https://twitter.com/duncahmet_61Yorum
-
* Kaptan Mola yok mu Kaptan
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
Yöneticilerin akli dengelerinden süphe ediyorum. Futbolcularin transferden sonra ilk saglik kontrolünden gecirildigi gibi yöneticilerede yapmak lazim aslinda...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has HacipYorum
-
Hiçbir siyasi partinin özellikle akpnin,Kültür bakanıyla forma alışverişini,Sowla kahvaltısını,Stoch formasını Slovakya Başbakanına hediye etmesini(sanki tek Slovak stoch bu ülkede),Kuyt u çağırdığı Hollanda özel davetini,Egemen Bağışın özel kalem hediyesini,Maliye Bakanının Şikeci takımın galibiyetiyle haftaya huzurla başladığını söylemesini,Şikeci takımın olmaması gereken bir avrupa ligi maçında 3 bakanının üst üste sevinmelerini,seçim bürolarında oy dilenen yöneticileri (N.Ö),Cemaat ürünleri dedikleri sponsorun salonunda maç oynayan AHLAKSIZLARı ASLA UNUTMAYACAĞIZ.....Yorum
-
Bu arada programı dinleyemediğim için özür dilerim ve çok pişmanım ama söylenen her şeyin altına imzamı atarım.En son Ender Kuyumcu tarafından düzenlendi; 29.03.2013, 00:56.Yorum
-
Cok güzel bir yayin oldu, cok tesekkürler hepinize...
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum