SORU: aziz yıldırımı tff başkanı olsa dünya şampiyonu olabilirmiyiz? zira sahaya yansıtmadan şike yapabilen tek kişidir kendisi...
milli takıma ve federasyona nasıl bakıyorsunuz?
En son murat şahin tarafından düzenlendi; 29.03.2013, 01:04.
Soru: Yapılan şikenin cezasız kaldığı görüldü. Biz geçmişte yenilen hakkımızı geri alsak bile, gelecekte bu işi nasıl halledeceğiz? Bu sene bile neler dönüyor, artık her şey açık açık söyleniyor, o kadar rahatlar ki. Türkiyede futbolun 10 yıl sonrasını nasıl öngörüyorsunuz? Ben her şeyin özellikle bizim adımıza iyice kötü hale geleceğini gayet açık bir şekilde görüyorum, bu da beni yıldırıyor.
Cumhur
En son atomantcum tarafından düzenlendi; 29.03.2013, 00:58.
borsa konusunda son durum nedir?transferler, borçlar hisse satılarak mı yapılacak, bu şekilde bir haber gördüm bugün ?
Ayrıca vizyon sahibi bir başkan istiyorum buda benim beklentim başkanlık seçimlerimde ,öyle basketbol takımı 1.lige çıktı çıktı çıkamadı kapatırım diyen bir düşünce desteklenmesin.
Teşekkür ediyorum abilerime yayın bitmesin .
Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
şike yapılan avrupa ülkelerinde gerekli cezalar verilmiş, hatta bu ülkelerde uefanın baskısı bile olmuştur. bu ülke federasyonlarının uefanın türkiyedeki şike olayına tepkisiz kalması neden nedir. en acık örneği marsilya, şikeden küme düşmüş bir takım şike yapıb ceza almayan bir takıma eleniyor ve sesi cıkmıyor. . .
Yorum