Metin Külünk, Ahmet Haşim Badur ve Tunga Liman ile Söyleşi.. | bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz.. -
Kolay mı ulan yayını kapatmak.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Ahmet,Tunga ve Metin Abi şuanki Trabzonspor'un oyuncularında nasıl bir ilk 11 kurarlar , merak ediyorum .
Hepsi tek tek söylesin isterim
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSxYorum
-
BMN den harun isimli arkadaşımız söylemişti bana, sakaryadaki taraftar grubu olan SAÜ trabzon isimli grubla beraber hareket edelim teklifine "dağdan gelip bağdakini mi kovacaksınız" şeklinde tepkiyle karşılaştığını söylemişti. karadeniz insanının genel olarak karakteristik yapısından kaynaklanıyor sanırım. "ayağıma gelsinle mantığı. . "BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .Yorum
-
doğrudan yanayız 21 aydır güç önemli değil adaletın hakkın yanında olacaktılar olmadılar o yuzden akchmhp farkı yok olmamalıSeni Aldığın Kupa Sayısı Değil , O Kupaları Aldığın Şartlar Efsane Yapar...
https://twitter.com/duncahmet_61Yorum
-
Yanliz CHP ve MHP Liderlerinin yaptiklari aciklamalar yenilir yutulur cinsten degildi.
Onlarda en az AKP kadar suclular bence. En azindan biri AKP'nin karsisinda dursaydi, konu siyasi acidan hemen kapanmazdi. Ama hepsi birlik oldular. Benim gözümde hepsi aynilar.
Oylar Temiz Spor Partisine..
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Şenol Hoca'ya değinildi mi acaba? ADALET,HAK HUKUK,EMEK,ALINTERİ derken Şenol Hocamızı da unutmayalım..
Dün itibariyle Şenol Hoca gideli ''61'' gün oldu ayrıca..Günün anlam ve önemi açısından da hocadan bahsetmek gerekir diye düşünüyorum..
Teşekkürler
Yorum
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

)
Yorum