Metin Külünk, Ahmet Haşim Badur ve Tunga Liman ile Söyleşi.. | bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Gurbetçi Gençler'in seçimlerde aday çıkarması konusunda ne düşünüyorsunuz? (Konuşulduysa kusura bakmayın malesef yayını kaçırdım biraz
)
Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)Yorum
-
avni akere şikeyle ilgili adam gibi bir pankart sokmayı planlıyormusunuz. trabzondaki ligt taraftarların böyle bir şey yapmayacagı açık .
3 temmmuz sürecinden bu yana en az 4 kere şikebahçe ile maç yaptık tamam ligden çekilmedik de niye bu 4 maca cıktık en azından bizim futbolcular mac başlayınca 5-10 dakika cimlerde oturamazmıydı? tff nin ekmegine yag sürmüş olmadık mı .Yorum
-
Nevzat Şakar Buraktan gelecek %25 pay için konuşmuş.Taraftarlar arasında da bu konu öncekinden daha fazla kazanacağımız v.s. konuşuluyor.
Burakı moskovadan aldık diyenler bedava sattık derler mi?*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11Yorum
-
Meclise bagimsiz bir milletvekili sokulmasi fikrine nasil bakiyorsunuz?
Kafanizda böyle bir isim varmi? Veya bu isimin sahip olmasi gereken kriterler nelerdir?
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
tabi ki cıkar peşinde koşan grublarla aynı ortamda olmak yarardan fazla zarar verir. yanlız bu grubların yiyicilerinden ziyade içinde saf temiz iyi niyetli gencleri doğruyu göstermek trabzonsporun büyük taraftarı bir görevi değil mi?? yoksa o grubtaki abilerinin!!!! peşine giderseler bu trabzonspora fayda sağlamaz.En son Erdal DİLEK tarafından düzenlendi; 29.03.2013, 00:18.BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .Yorum
-
Ahmet abi sadece kek yemeye gelmiş.
*
Çatal bıçak sesi geliyor.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
-
Helal olsun..! Son nefesimize kadar...

..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Şike mevzusundan sonra yeni Trabzonspor taraftarı türedi..
*
Nüfus kağıdığımızda Trabzonspor yazar.
*
Valla helal olsun Metin abi.
Süper tebrikler.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
* İnsan sizin için Trabzonsporlu olur
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum