Geciktim biraz ama dinlemedeyim artık (:
Metin Külünk, Ahmet Haşim Badur ve Tunga Liman ile Söyleşi.. | bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR." -
vuvuzela dersleri:
bir muhabirin "hocam içinde bir şey yok ki" sözüne karşılık;
şenol güneş: "olmaz mı? bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar."Yorum
-
VLC Player>Ortam>Ağ akışı aç
Linki yapıştır>Oynat*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11Yorum
-
Yayın çok güzel , benim sorum şike sürecinden ve yapılan yanlış transferlerden tüm iyi niyetine rağmen kredisi azalan Sadri başkanın olası yönetim değişikliğinde kimlerin Trabzonspor'umuzun yönetimini ele geçireceğini düşünüyorlar herkese selamlar.DOZER CEMİLYorum
-
"fb yöneticileri şike olayı patladıktan sonra defalarca toplandı. Ama Trabzonspor yönetiminin bir araya geldiğini görmedik." @KulunkMetinYorum
-
HESi saymayın zaten
vuvuzela dersleri:
bir muhabirin "hocam içinde bir şey yok ki" sözüne karşılık;
şenol güneş: "olmaz mı? bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar."Yorum
-
1461 Trabzon'un satılması hakkında neler biliyor/düşünüyorsunuz?Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
-
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
-
-
trabzonspordan maaş alanlar taraftardan daha fanatik olmalı. şenol güneş katılmamış bizim takımın temsilcisi nasıl katılır.Yorum
-
Ohaaaa...
Yuh yani...Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum