Zaten bizde ihale usulü oluyor, menejerlerin teklifleri üzerine transfer yapılıyor.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
aslında karadeniz bölgesini tarasak yeter . ligde 53-55-61 numaralı formalı bi ton oyuncu var.. bunları zamanında keşfedip gelişiminin sağlıklı olmasını sağlasak fath, hüseyin, gökdeniz gibi yıldızlar çıkacaktır
Trabzonspor'un yerli oyuncu kadrosunun %90'ının 4-5 yıla yayılarak "1461" patantli oyunculardan oluştuğunu düşünmek bile heyecan verici. Sonrası ise akıllı yatırımla, ahlaklı 4-5 yabancı oyuncuyla çok fantastik bir takım yaratmak, uzak değil.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
buca başkanı tek başına bizim bütün kulübün yapamadığı scoutingi yapıyor... adam almanya 3. ligi dahil bütün liglerdeki türk kökenli futbolcuları takip ediyor... doğru kişilerle biz niye yapamayalım...
En son murat şahin tarafından düzenlendi; 20.03.2013, 00:40.
Son soru..
Trabzonspor'un çok ciddi bir kondisyon eksikliği var. Acaba neden bu konuda uzman yabancı/yerli isimler transfer edilmez?
25 yaşındaki oyuncularımız 60. dakikada yürüyemeyecek hale geliyor.
En son Oğuz B. tarafından düzenlendi; 20.03.2013, 00:40.
Teşekkür ediyorum.
Çok güzel bir yayın oldu. Dinlemek çok keyifliydi.
Beşiktaşın maçlarını izlemediğimden bişey diyemeyeceğim, istisnalar hariç bu ligdeki diğer maçların özetlerine bile bakmıyorum.
En son Oğuz B. tarafından düzenlendi; 20.03.2013, 00:46.
Ender abi o kadar sene yurt disinda yasamis trabzonla ilgili bu kadar bilgiyi nerden aliyor? Yani yoneticilerle filan tanisikligi nerden geliyor, bu altyapi isleriyle ilgili filan da cok bilgili gozuktu. Ilk defa dinliyorum radyoyu, merak ettim kimdir ne is yapar diye Bir de hepiniz trabzonda misiniz?
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum