Gökhan'ında dediği gibi Times'ta haber yapmak o kadar kolay bir iş değil , . Adamlar ciddi gazetecilik yapıyor , araştırmadan haber'i geçmezler. Tüm ekibe teşekkürler
yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
ölümüne ....BORDOMAVI...
Geldim sonunda adaş (:
İyi yayınlar kolay gelsin..
Umarım çok önemli şeyler kaçırmamışımdır
"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
ben hep sunu diyorum benide hicbir siyasi parti ilgilendirmiyor ama akp bu isin lokomotifi olmustur, diger partilerde vagon misali onlarin pesinden gitmistir. Ender beyin de dedigi gibi icra makami akp nin elindedir. Bas aktör ve suclu onlardir.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Ender Beye bir soru: Bu şikeyi örtme işini siyasiler özellikle de başbakan neden göz göre sahiplendi? Şikenin olduğu açık. Bunu bile bile ve kapanmayacağını bile bile siyasiler ne yapmaya çalışıyorlar? Ender Beyin yorumu nedir?
yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
ölümüne ....BORDOMAVI...
Yorum