SL maçlarinda burada Uni credit reklami var
BMN Radyo'da The Times'da Çıkan Şikeyi Konuşuldu | bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
fifa yargıtayı bekliyo ama diğer yöneticilerin cezasını yargıtay onaylandı buna bakmıyorlar mı ?Yorum
-
Soru alacakmısınız?"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."Yorum
-
keske Trabzonspor yönetimi
Sizin 10da1iniz olabilseson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayatYorum
-
Yavaş yavaş çıkmak zorundayım. Ağzınıza sağlık...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
-
Arsenal'in veya Avrupadaki diğer takımların başkanlarının isimleri bilinmezken Türkiye neden kulüp başkanları ön planda ve neden Siyasi partiler futbola el atmak zorunda ?yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
ölümüne ....BORDOMAVI...Yorum
-
benim merak ettigim fifa yada uefa sike kararini vermek icin hangi ülkede yargitay kararinin onaylanmasini beklemis? Her ülkede cok daha büyük kulüplere aninda gerekli yaptirimlar yapilirken, bizim gibi 3. dünya ülkesinde bu isi neden bu kadar uzatiyorlar?@BordoylaMaviYorum
-
Yargıtay kararından sonra Trabzonsporun şikebahçe ile maça çıkmaması gerekiyor. Bunun için taraftar ve yönetim olarak önceden kampanya yapılmalı ve uygulanmalı.
Gerekirse küme düşeriz AMA BÖYLECE TÜM DÜNYA TEPKİMİZİ DUYAR
Buna ne dersiniz?İyi ki varsın TRABZONSPORYorum
-
"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."Yorum
-
Ufak bir animi anlatayim.
Gecenlerde bir almanla konustum,söz schalke-gs macina geldi ne diyorsun o mac icin dedi.
Ben de umarim schalke eler dedim o da bana neden ki dedi Türk takimi degil mi dedi.
Ben de benim gözümde degil dedim haram sampiyonluklar kazaniyorlar nasil avrupada basarili olmalarini isteyeyim dedim.
Sb yi örnek verdim ve sike yaptiklari mahkemece karar verildigi halde sampiyonluk bizim elimizden alindi,bize verilemedi cünkü verilseydi küme düsmleri gerekiyordu dedim ve Türkiyede bütün gücler onlarin yaninda dedim.
Dünyada herhangi baska bir ülkede böyle bir seyin olmayacagini belirttim o da bana hak verdi.
Demek istedigim karinca kararinca da olsa sike skandalini almanyada da yaymaya calistigimizdir.
En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 08.03.2013, 21:02."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum