Gökhan ve Ender abi iyi yaynlar...
BMN Radyo'da The Times'da Çıkan Şikeyi Konuşuldu | bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Iyi aksamlar herkese
Emekleriniz için tesekkürlerEn son kayseriliyiz tarafından düzenlendi; 08.03.2013, 20:16.son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayatYorum
-
Haberde sadece fbnin üzerinde durulmuş,bjk dahil diğer takımlardan da söz edilse daha uygun olmaz mıydı?'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.Yorum
-
Dinleyemiyorum ama
http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?
İngilizce sitemizde bu haber yok..Bence önemli ve olması gerekiyor.."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "Yorum
-
bundan sonrada çeşitli gazetecilerle irtibata geçmenin önü açılmıştır dünya çapında.var mı yakın zamanda mücadelemize yeni yön verecek planlarımız ya da eylemlerimiz?Adaletsizlik hükme acılık, geciktirme de tatsızlık verir. BaconYorum
-
-
-
ŞikeTimesda YandaşBasınUykuda
Etiketimiz tekrar tt listesine girdi. bmnradyo.com adresi ile beraber paylaşalım.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
-
-
Dinlemedeyiz. Tag'a da destek oldumyasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
ölümüne ....BORDOMAVI...Yorum
-
Ender abi bi gazeteciyi bastan çikartmadigini
daha iddia etmediler
O da gelir yakinda ama
beklerim bu kuslardanson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayatYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum