Size bir şey söyleyeyim mi ben 2005'teki Cem papila faciasından sonra üniversitemizdeki katıldığı söyleşide söz alıp 'Bu kadar taraflı,yanlı hakem olmak için ne yapmak gerekiyor dediğimde bana cevabı 'SENDE HAKEM OL,O ZAMAN ANLARSIN demişti.. Bunun üzerine 2005 yılı kasım ayında katıldığım kurs ile hakem oldum..Ve 5 yıl hakemlik yaptım..
300'e yakın maç yönettim ve Gördüğüm sadece şuydu 'Futbolu mücadele eden,inanan,Oynayan kazanıyor!'
ben bu iktidara da bu iktidarın dünya görüşüne de kendimi bildim bileli oy vermedim zaten ama burada daha vahim bir durum var
ben siyasetten nefret eden ama futbolu seven biriyim. tıpkı sinema ve müzik gibi
ama gel gör ki bu mevcut yönetim' in siyasete kölelik yapması bi yana takımın içini tamamen boşaltan bir yönetim anlayışına girmesi beni takımdan da futboldan da soğuttu
açıkçası ben işin o kısmındayım daha çok
sadri şener iktidara köle olmuş da bilmem ne. belki bunun yerinde başka bir başkan da olsa şike davasını tıpkı bunun gibi satacak, bütün o rezil kararlara imza atacak, yd' ye destek olacaktı ama şu camiayı bu derece rezil etmeyecekti. en azından ortada bir takım olacaktı yahu. transferlerde böylesine fahiş hatalar yapılmayacaktı belki de
takımı izlemeye hevesimiz yok. herhangi bir arkadaşımı ts maçı izlemeye çağıramaz hale geldik. bazı maçları izlemiyor hatta akşam maç özetlerine dahi bakmıyoruz neredeyse..
o noktaya geldik artık. en azından ben o duruma geldim valla sizi bilmem
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
ya bi okuyun bu hafta kasımpaşa maçı var daha ne bekliyoz gereken yapılsın orhangaziden geleceğiz gerekeni yapacağız ne pahasına olursa olsun bu kadar pasif bir toplum olunmaz bir profesör yunan asıllı şunu demişti siz trabzonsporlular gücünüzün farkında değilsiniz
Geçen Sene Tolga'nın kurtadığı pozisyon ceza sahasında futbolcu var diye tekrarlanmıştı
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Zor bir dönemden geçiyoruz,bu sadece topladığımız puanlardan ötürü değil...
Taraftarımız heyecanını kaybetti,şike ile amansız mücadelemizi yaparken başa seçtiklerimizin ardı arkası gelmeyen hataları umutlarımızın boşa çıkmasına sebep oluyor...Bazen ihanete uğradığımızı düşünüyoruz...
Basında yer bulamıyoruz,bu gidişata son verecek hamleler şu güne kadar yapamadık...
Bizi küllerimizden doğuracak hamleler yapmamız gerekiyor bana göre...Bu B planı ile T.KAFKAS'ı takımın başına geçirmek asla değildi...Ş.GÜNEŞ'e yapılan yanlışa değinmek bile istemiyorum...Bir kan değişimi gerekiyordu ama bu şekilde olmaması lazımdı...
Şike mücedelemizi adli yoldan devam ettiriyoruz zaten,geriye kalan takımı düzeltmek,borcumuzu azaltmak ve tribünlerin istediği heyecanı onlara tekrardan yaşatmak...
Bunları 1461 devrimi ile yapabilirdik...1461 in iskelet kadrosunu hocası ile beraber A takıma alarak bu devrimi tamamlamış olurduk...Taraftar ateşlemiş,maliyeti cüzi bu evlatlarımız ile aslanlar gibi mücadele ederek klübün borcunu eritmiş,şu ruhsuz takım görünümünden de sıyrılmış olurduk....Çok mu fantaziye kaçıyorum yoksa?
'9'
fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.
BUNLAR SANDIKTA GÖRÜŞMEYECEK MİYDİ!!!
BU ORTALIKLIĞI DA UNUTMAYACAĞIZ!..
"Kale arkası daha keyifli"
21/02/13 14:46
Bakan Çelik'in makamındaki kabulde, Fenerbahçe heyeti, Çelik'e hayırlı olsun dileklerini iletti.
Kendisi için bütün ziyaretlerin kıymetli olduğunu belirten Bakan Çelik, Fenerbahçe olması hasebiyle bu ziyaretin ayrı bir yer teşkil ettiğini söyledi.
Yıldırım da Çelik'in, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bir üyesi olduğunu anımsatarak, bundan sonraki maçlarda da Bakan Çelik'i tribünde görmek istediklerini dile getirdi.
Bakan Çelik, Yıldırım'a ''Biz genelde kale arkasında seyrediyoruz, en keyifli orada oluyor. Ben protokol tribününü çok sevmiyorum. Maçın en zevkli olduğu yer kale arkasıdır. Genelde orada bulunuyorum ama protokole de giderim artık'' cevabını verdi. Daha sonra görüşme basına kapalı devam
2005 yılı demişken Cem Papila'nın hukuk fakültesinden arkadaşı olan TFF'nu hukuk işleri sorumlusu Şekip Mosturoğlu gerçeğinide unutmayalım. 2005 yılından sonra Fenerbahçe şampiyon olur olmaz Aziz Yıldırım'ın ilk işi Şekip Mosturoğlu Fenerbahçe yönetimine alarak kendisini bir nevi ödüllendirmiştir.
Daha sonra gördük ki, 2010-2011 sezonunda, Aziz Yıldıvım, Şekip Mosturoğlu ile daha önce yaptığı gibi maçları manipüle,şike, teşvik işlerini birlikte yaptığını tapelerden ve kayıtlardan görmekteyiz. Bu durumun 2005 yılında yaşanan sürecin devamı niteliğinde olduğunun unutmayalım...
Yorum