Gökhan Koç, İlhan Özmen ve Ender Kuyumcu ile Gündem | bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Güzel ülkemizde ki değişik spor! kanallarında şuan Şota'nın sözleri üzerine fb futbolcularının ettiği küfürleri olağan gösterme çabaları yapılıyormuş...
Şaşırdık mı?
'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.Yorum
-
-
Bronşit olma tehlikesi geçiren hatta olan arkadaşa geçmiş olsun, önlem alsın aman diyim
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
Ender Abi ölmeden bir bardak su verin lütfen...
)
"Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOFYorum
-
-
Burası İzmir gibi sıcak değil
Hasta olmuşsunuz hemen . Geçmiş olsun
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
İyi yayınlar herkese
Pazar akşamlarının saatlerce kafa şişiren 3 küçük borazanlarından bizi kurtardığınız için teşekkürler.
Bir aralar ithal hakem konuşuluyordu,keşke gerçek olsaydı.Eğer zamanında uygulansaydı Mesela Bir İspanyol hakem soyunma odasına inen ve kendisine talimat verme cüreti gösteren / küfür eden adam yada camiayı kendi ülkesine ve bütün dünyaya öyle bir ilan ederdi ki şike davasına falan gerek kalmazdı.
Soruşturmalar,mahkeme kararları işlemiyor bu ülkede. Her rezillik mümkün olduğu kadar değişik yollarla duyurulmalı.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.ComYorum
-
Yeni Futbol Şube Sorumlumuz hakkında ne düşünüyorsunuz?BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
Kendilerini Trabzonsporun değilde adamın birinin askerleri olarak tanımlayan bununla var olan birine öbürüne yalakalık yapan adamların söyleyecek sözleri olamaz1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
suyu kaynatın içine bal + limonu gömün ender abiye içirin rahatlatır
ben de böyleydim, alerjikti benimki, alerji testi yaptır bakalım, ben düzeldim çok gecmiş olsunEn son ilyas BAHADIR tarafından düzenlendi; 24.02.2013, 21:56.1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum