Deneme Yayınları | bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK! -
Uefa disiplin komitesinin kararı acıklamamsının nedeni gercekten dosya çokluğumu yoksa başka etkenler var ı. Bu konuda net bir bilgiye ulabildiniz miBİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .Yorum
-
Amerikada Basketbol ve Amerikan futbolunda İlkokuldan izlenmeye başlanıyor sporcular izlenmeye başlanıyor draft sistemi var. Liseyide kendi memleketlerinde okuyup, birsürü üniversite tam bursla kapılarını çalıyor sporcuların. Bizde ise futbolcu dediğin üniversite okumaz, lise terk oluyor hepsi. Böyle dar görüşlü futbolcular Avrupa için değil, galatasaray, fenerbahçe için terk eder Trabzonu.Yorum
-
Valla antrenmandan geldiğim gibi önce yayına katıldım, sonra dinleyicilerin arasına katıldım. Şimdi kalkamıyorum
Ama kalkmam gerek
Haydi iyi geceler ağzınıza sağlık
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
-
Ender abi ingilterede yasadigi icin cok iyi bilir. londra metrosunun durdugu hemen hemen her durakta bir futbol takimi vardir. adamlar takimlari tanri gibi degil, hata yapan , dusen kalkan evlatlari gibi seviniyor. Bu guce tapinma isi ezik , guclunun gucuyle statu sahibi olmayi zihniyet edinmis ulkelerin milletlerin tavri. Misirda 80 milyon adam sadece iki takim tutuyor.En son ESER tarafından düzenlendi; 23.02.2013, 02:53.Yorum
-
Akyazı Spor Kompleksi yakınlarına veya bu alana yabancı dilde eğitim veren okul açılması konusunda ne düşünüyorsunuz, ortaya koyulan veya sözü geçen bir proje var mı ?"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan SümerYorum
-
abi konuş konuş diğer programlarda konuşacak konu bırakmadınız
ağzınıza sağlık, emeklerinize teşekkür ediyorum
benden bu gecelik bukadar iyi gecelerForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101Yorum
-
Kurallar gereği forumdan üyeliği silinen fb li kardeşimiz bana twitterdan çok güzel mesajlar attı kendisine duyarlılığı için çok teşekkür ediyorum böyle spor severler baş tacıdır.Yorum
-
Fatih Akın'ın Trabzonspor Belgeseli ile ilgili bir bilginiz var mı? Senelerdir çekecek güya.
Elinde şike gibi mükemmel bir malzeme var.Yorum
-
Düzgün fb li arkadaşların düzgün futbolsever olabilmesi için bulunduğu şehrin takımını tutması gerekir.anadoluda olupta fb, gs ve bjk tutmanın düzgün bir düşünce yapısı değildir. . .BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .Yorum
-
Yayini Baya gec Actim ben Tolunay hoca hakkinda konusuldumu ? Kadroya alinmayan Janko , Adrian , Emerson ve Emre Güral neden alinmadilar bir fikriniz var mi ?Gitme demek cok da Zor olmamaliYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum