Trabzonspor'un istanbula tasinmasinin gerektigi bazen dillendirilir. Bu konuda ne dusunuyorsunuz?
Deneme Yayınları | bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan SümerYorum
-
İstanbulda senede 1 maç oynadığımız halde şampiyonluk için yarışmıyorsak bile olimpiyat tamamen dolmuyor. Galatasaray şuan bizim durumumuzda olsa 10bin kişi gitmezdi maça.Yorum
-
Trabzonspor efsanesi Trabzon şehrinde doğmuştur. Kökleri oradadır. İstanbul'a uymaz...
İstanbul takımları merkez takımlarıdır. Trabzonspor ise merkeze karşı olan takımdır. Trabzonspor başkaldırıdır, isyandır...
Gerçi Sadri başkanla İstanbul takımlarından çok farkı kalmadı ama olsun. Gerçi henüz ruhumuzu daha kaybetmedik.
Ama 1461 gibi bir takımımızın İstanbul'da olmasını ve her hafta ya da iki hafta da bir İstanbul'da maçlara gitmek isterdim.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
-
Psikolojik savaşla çökertilen Sovyetler Birliğine benzetiyorum bizi. İstanbul medyası Amerikanın Hollywoodu.Yorum
-
"Faik Çetiner denen..."
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
-
Küçük şehir muhabbeti tam bir bahane.
Hadi İngiliz, İtalyan, Alman adam alamadık, Bulgar, Boşnak, Gürcü, Rumen oyuncu da mı alamayacağız?
O laf beni her duyduğumda yaralıyor."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan SümerYorum
-
istanbula gelen futbolcu parise newyorka gidiyorum,, gidecegim yer cok sosyal, cok eglenceli bir sehir diye gelmiyor. onun da motivasyonu para. Avrupanin Turkiyeye imaji uzerinde yaptigi carpitmayi istanbulun yerel basini Trabzon icin yapiyor.En son ESER tarafından düzenlendi; 23.02.2013, 02:44.Yorum
-
40 dakikadır ha çıktım ha çıkacağım derken bilgisayarımı şarjı bitmeye terk ediyorum, yoksa kalkacağım yok.
Tekrar iyi yayınlar, iyi geceler-sabahlar..
Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanıYorum
-
Uzun süre orada yaşamış birisi olarak Ender abi İngiltere'de hangi takıma sempati duyuyor ? Alâkasız biraz ama
Yorum
-
Enderim, yanlış anlama... Ben o ruhu, her hafta hissetmek, o havayı yaşamak için her hafta maça gitmek isterim. Yoksa benimde asla en iyi, fanatik taraftar olduğum iddiasında değilim, aman yanlış anlaşılmasın...
Sadece ben İstanbul'da yaşayan ya da Trabzon'un haricinde başka bir şehirde yaşayan taraftarlarımızın şanssızlığını dile geitmek istedim...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum