📱 BMN Whatsapp Grupları Açıldı!
Forumun yerini tutmaz biliyoruz ancak, daha hızlı iletişim için Whatsapp Grupları oluşturduk.
uye.bordomavi.net adresinden forumda kayıtlı e-posta adresinizi ve şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
Beyler lutfen cok can yakıcı konuşuyorsunuz,yarın ki maçta 5 yiyeceğimizi bilsek bile sizin bu kadar karamsar ve kucultucu konuşmanız bizi bitirir.Bizler açta olsak burnumuz dik tokuz deriz.
Bu sayfada tek kaldım kusura bakmayın yazmaya devam ediyorum ama, hakemler bu kadar kötü etkilemiyor, takım çok kötü diye bizim dikkatimizi çekiyor. Geçtiğimiz hafta dakika 10'da gol yedik, geri kalan 80 dakika bu takım ne yaptı ? Fenerbahçe al gülüm ver gülüm oynadı. Hazrılık pasları felan, istese, hırs yapsalar 5'e giderlerdi. Takım takım olsa o karardan sonra hakemi de yenmeye and içer. Ama bizim takım sahada yürüyor.
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Bu sayfada tek kaldım kusura bakmayın yazmaya devam ediyorum ama, hakemler bu kadar kötü etkilemiyor, takım çok kötü diye bizim dikkatimizi çekiyor. Geçtiğimiz hafta dakika 10'da gol yedik, geri kalan 80 dakika bu takım ne yaptı ? Fenerbahçe al gülüm ver gülüm oynadı. Hazrılık pasları felan, istese, hırs yapsalar 5'e giderlerdi. Takım takım olsa o karardan sonra hakemi de yenmeye and içer. Ama bizim takım sahada yürüyor.
Hakemler aleyhimize cok kolay kararlar veriyorlar ama bunun bas sorumlusu da kendileri.
Bizde bu pasif ve hakeme itiraz etmeyen oyuncular oldugu sürece kaybetmeye mahkumuz.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
M.Yumlunun oynamadığı her maç 1 düznine gol yeme adayıyız.
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum