Yiğit beyimizin antrenmanı varımış efendi 12 de gelecekmiş
Deneme Yayınları | bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
-
http://www.bordomavi.net/ anasayfasında alt tarafta Akyazı stadı anketi bulunuyorForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101Yorum
-
Beyler geçen gün söylediğim komplo teorisine inanmaya başlayın bence, C.Çakırın verdiği saçma penaltı Antebin bizden yukarıya çıkması, bizim Mersin ile oynamamız hakemin Tolga Ökalfa olması maçın Mersinde olması kaybedersek düşma hattının 1 üstünde oalcak olmamız falaan fistan..1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
Deli gibi, sağlı sollu yardıran bir takımı hakem durduramaz.Beyler geçen gün söylediğim komplo teorisine inanmaya başlayın bence, C.Çakırın verdiği saçma penaltı Antebin bizden yukarıya çıkması, bizim Mersin ile oynamamız hakemin Tolga Ökalfa olması maçın Mersinde olması kaybedersek düşma hattının 1 üstünde oalcak olmamız falaan fistan..
Bir şeylerin arkasına sığınmamalıyız. Takım 0, hakemlik bir olay yok.
Başlamamış bir maç, ligin en zayıf 3-5 takımdan birine karşı oynıcaz, şimdiden hakemi konuşuyoruz.
Durumumuzu sen düşün artık.
Hakemler ile işimiz yok, takım berbat.
Lig bir an önce bitsin de rahata erelim. Valla sinir, stres geçmiyor günler
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - TrabzonYorum
-
Düşelim, 1461 Trabzon da çıksın.. Sonra isimler logolar hepten yer değişir aynen devam ederiz.Beyler geçen gün söylediğim komplo teorisine inanmaya başlayın bence, C.Çakırın verdiği saçma penaltı Antebin bizden yukarıya çıkması, bizim Mersin ile oynamamız hakemin Tolga Ökalfa olması maçın Mersinde olması kaybedersek düşma hattının 1 üstünde oalcak olmamız falaan fistan..
Erciyes ve Kayserispor böyle bir şey yapmıştı sanırım.Yorum
-
Olcan genel olarak basit takımlara gol attı. Elazığ v.b.
fb maçında (İstanbuldaki) karşı karşıya kaçırdığı 2 pozisyonu ve her aldığı yerden kaleye vurmasını baz alırsak 4 gol 4 asist çok kötü..Yorum
-
Takım aşşırı kötü ama bizim üzerimize oynandığını da inkar edemeyizDeli gibi, sağlı sollu yardıran bir takımı hakem durduramaz.
Başlamamış bir maç, ligin en zayıf 3-5 takımdan birine karşı oynıcaz, şimdiden hakemi konuşuyoruz.
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Yorum
-
Yorum
-
Abdullah-Bamba ikilisimi oynasa daha iyi olur, yoksa Mustafa-Bamba ikilisimi? Bence Abdullah Nobreyi yer. Mustafa basa cikamaz onla..Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has HacipYorum
-
Takımın rezil olduğu çok doğru, ama bu hakemlerin ve diğer kuruluşların bizim üzerinize oynadıkları oyunları inkar etmemiz resmen yanlış olur.Deli gibi, sağlı sollu yardıran bir takımı hakem durduramaz.
Yani takım kötü diye hakemlerin yaptıklarını göz ardı edemeyiz.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...Yorum
-
Hakemlerin Trabzonspor'u küme düşürecekleri kadar güçlü olduğuna inanıyorsanız, bu sayfaya daha mesaj atmayalım o zaman
Takım ne oynuyor da, sıra hakemlere geldi ki ?
Oturmamış bir kadro, bir hafta ilk 11 oynayan forvet bir sonraki hafta 18'e giremiyor.
Bizim sorunumuz bunlar, hakemler değil.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - TrabzonYorum
-
Sunduğunuz şıklar arasından bence kesinlikle Abdullah. Abi Nobre gibi bir adamı tutmak kolay değil. Yani Mustafa tutamaz, Karmil zor tutar. Ancak bu şıklardan hangisini seçersin deseler kesinlikle 2. şıkkı seçerim.En son B61 tarafından düzenlendi; 22.02.2013, 22:23.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum