Dinlemedeyiz.Kolay gelsin beyler.
BMN Radyo Deneme Yayını | Güncel Değerlendirmeler - Gamze Bal - İlhan Özmen
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Maçtan önce birilerinin cezasının kalkması,o grubun olay çıkartmaması, maratona atılan küfürler, olaysız biten bir maç. Bence hiçbiri tesadüf değil.En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 20.02.2013, 20:09.Yorum
-
Ben rahatsiz olmuyorum. Rahatsiz olsam, karsimdaki takimi adam yerine koymus olurum.
O yüzden genel olarak Ist. takimlari ile alakali sohbet etmemeye gayret gösteriyorum.
Bu söylediklerimide acik acik karsimdakilere iletiyorum.
Sikebahce 10 tane atsa ne olacak? Hakeme para yedirmediginin garantisini kim verecek? O yüzden fazla takilmayalim bu gibi seylere kanaatimce.Yorum
-
Saha içinde ve dışında o kadar güçsüzüz ki sanarsın şikeyi biz yapmışız Fenerbahçe bize karşı haklı galibiyetler alıyormuş gibi lanse ettiriliyor, Ayrıca Yiğitin söylediği önemli şehir bitti, maç sonunu geçtim devre arasında stadda çalan müzikler, oynayanlar gülen kahkaha atanlar vs vs isyan eden 1 adam yok1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
Trabzonspor maçlarında tribünler boş, 1461 maçında tribünler boş, basketbol takımının maçlarında tribünler boş.. çünkü taraftarın aklı hala 2010-2011 sezonunda kaldı.. Bugüne bakamıyoruz. Hakkımızı arayalım tabi ki ama bugünü kaybetmeden bunu yapmamız lazım.. Takımda ruh yok diye kızıyoruz ama Trabzon şehrinde de şu an için ruh yok..Yorum
-
Şimdi bu şehrin genel halini maçtan sonra yaşadıklarınla gördün ve teşhisi koydum diyorsun
Ama dostum bu şehrin genel halini öyle geçirdiğin 1-2 günle algılaman ne kadar doğru olur onuda sorgulamak lazım
Benim demek istediğim zaten istifaya karşı verilen tavır tepkiyi savunmak değildi ki istifayı nasıl ufak bir kesim bağırmışsa ona karşı laylaylom Trabzon diyenler de bir kesimdi..
Şehrin genel halide kesinlikle öyle değil bunu sabaha kadar anlatırım (:"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."Yorum
-
O adamları kusamayan bir Trabzon'dan bahsediyoruz. Benim için bu yeterli sebep.Şimdi bu şehrin genel halini maçtan sonra yaşadıklarınla gördün ve teşhisi koydum diyorsun
Ama dostum bu şehrin genel halini öyle geçirdiğin 1-2 günle algılaman ne kadar doğru olur onuda sorgulamak lazım
Benim demek istediğim zaten istifaya karşı verilen tavır tepkiyi savunmak değildi ki istifayı nasıl ufak bir kesim bağırmışsa ona karşı laylaylom Trabzon diyenler de bir kesimdi..
Şehrin genel halide kesinlikle öyle değil bunu sabaha kadar anlatırım (:
Trabzon benim 7 kat yabancı olduğum yer değil. Oradaki insanlar da öyle. Benim memleketim orası. Teşhis ve analiz için aylarca kalmama gerek yok. Kimi zaman buradan bile anlayabiliyorum ne durumda olduğunu.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
-
-
Mandzukic hacı Mandzukic
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
Fatih Tekke Raul'a benzer, karıştırmayın.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
Fatih Tekke Drogba? Ne ettunuz la :OForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
-
Trabzon'un tribünlerinin bu hali benimde veya kimsenin hoşuna gitmiyorO adamları kusamayan bir Trabzon'dan bahsediyoruz. Benim için bu yeterli sebep.
Trabzon benim 7 kat yabancı olduğum yer değil. Oradaki insanlar da öyle. Benim memleketim orası. Teşhis ve analiz için aylarca kalmama gerek yok. Kimi zaman buradan bile anlayabiliyorum ne durumda olduğunu.
Ayrıca asla sana karşı söylenmiş birşey değil kişisel algılama genelde bu tür yorumlar hep yapılıyor İstanbul'da ikamet edenler tarafından özellikle
Oradan anlayabilirsin buna itirazım yok ama diyorumki bazen yanlış anlayabilirsin demek istediğim bu herkes yanılabilir birebir sürekli görmediği şeyler hakkında
Neyse konuyu çok uzatmıcam zaten bu yanlış sürekli yapılan birşey ve son olmayacak.."3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."Yorum
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum