Bende ne dinlesem diye düşünürken iyiki çıktı bu yayın (:
BMN Radyo Deneme Yayını | Güncel Değerlendirmeler - Gamze Bal - İlhan Özmen
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR." -
Naber gençler?
Dinlediğim 30 saniyede Telegol tarzı goygoylar duydum. Twitter ne la?
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
-
-
-
Metinin sesi çok boğuk.1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
Yayınmı gitti?"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."Yorum
-
Yayın koptu gençlik.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
-
-
Şike sürecinde Başbakanın etkisini kırmak üzere;
Meclisten geçen ''fb'yi kurtarma düzenlemelerini'' veto etmiş ve diğerlerine nispeten daha tarafsız olan Cumhurbaşkanlğı nezdinde bir girişim yapılabilmesi mümkünmüdür? İster BMN isterse Trabzonlu avukatların öncülüğünde bir organizasyon mesela...
Yeni bir üye sayılırım belki daha önce tartışılmıştır ama bölge milletvekillerimizin pasifliğini(en hafif tabirle söylüyorum) görünce başka birşey gelmiyor aklıma..
İyi yayınlar,selamlar...Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.ComYorum
-
Yorum
-
el birliğiyle göçerttik
)
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
-
-
Bağlandı tekrar.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum