Dinliyorum abi dinliyorum.Yayın çok güzel gidiyorum değinmedik nokta bırakmadınız aklıma gelirse sorarım.
* Bırak ya uyumuşsun resmen
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Fenerbahçenin şike yaptığı tamamen kabul görse de aziz yıldırım sorumlu gösterilse de o insanların utanacağını sanmıyorum. Alamayacağımız tek şey o şampiyonluk sevinci ancak onun dışında alabileceğimiz her şey alınmalı. Hak ettiğimiz her şey ...
Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır.(Alija Izetbegović)
kupa gelsede ben sevinemiyecem tabi ama adalet yerini bulup suçlular ceza aladıktan sonra futbol izleyecez artık, o futbolcu satılmıştır demiyecem ben artık
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Urfa'da ortam cok guzeldi gercekten,Trabzonspor-sikebahce arasinda oynanan en sakin mac olarak tarihe gecebilir
Ve sikecilere karsi insanlar bize cok daha iyi davraniyordu..Bircok dukkanin caminda Trabzonspor posterleri vardi.Ey gidi 5 Mayis
Berkecim, şu an biraz kontrolü yitirdim, alabilirsem sizi alacağım.
* Ahahaffsfsdsdadadagsgggg Gökhan'ı attık darbe yaptık yayına
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Yorum