yok ya ne lig tvsi...bu klibi bizzat ben hazırladım... sezon boyunca oynan butun kolbastileri birleştirip arkaya da süper bir kolbasti müziği ekledim...muhteşem oldu vallahi...yani ligtv kusura bakmasın da havasını alır)))...
Şimdi İndirdim Son Ses Tam Ekran İzledim Son da ki şiir olayı bitirdi İzle izle ağla o derece Ellerine Sağlık Diplomay Abi
Size video yapmanın boş olduğunu anladım.Günlerce uğraşıp sizin için hazırlağım videolara gösterdiğiniz hassasiyet için çok teşekkür ederim.Videoları kesip koymak daha çok ilgi çekiyor uğraşmak hiçbir işe yaramıyor bunu anladım.Bundan sonra Yattara,Alanzinho,Colman vs. videolarını başka arkadaşlardan izlersiniz artık.
Maaşa gerek yok imzandan parayı kırarsın diplomat61
tabi tabi..çok başvuru var zaten....:
Trabzonsporumuz için böyle bvirşey bugune kadar yapılmamıştı..bende bu eksikliği giderip Trabzon sevdalılarına bir hizmet ve bulunamayacak bir arşiv vermek istedim...zaten sayılı mıktrda bulunuyor... sadece 8 kişilik kontenjan kaldı... 1 hafta da süre kaldı...ondan sonra videoları arşivime kaldıracağım....
TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P] İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...
Yorum