Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Gustavo Colman Özel

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    la Gente de Trabzon ı muy buenos son muy muy felices Que tenemos a la gente encendida me hago excitado jajajaa quiero contar por favor no diga que la Gente de palabras mala está estando rota Nosotros nuestros mejores hacen ı saben que Usted me ama muchísimo Usted confía en mí Esto no será la parte de enfrente no lavo esta polilla haré todo lo posible Se comportan iguales a cada uno tomo sus noticias hahha Asude me dice que amo a la gente Trabzon por La que vemos en el partido de Antalyaspor por

chau
    Gustavo Colman
    Trabzonlular! Böyle coşkulu ve ateşli taraftarlara sahip olduğumuz için çok mutluyum. Sizlerden bir ricam var: Lütfen kötü sözler söylemeyin. İnsanlar kırılabilir. Elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Biliyorum beni çok seviyorsunuz, bana inanıyorsunuz. Ama bu sadece benimle olacak bir iş değil (Aslında burada herşeyi yutan pervanenin önünde ben olmak istemiyorum demiş) Beni seven insanlarla Antalya maçında görüşmek üzere...

Görüşürüz,
    Gustavo Colman
    http://www.kabinmemurlari.com/download/sign.png

Yorum

• Vay be.

Harbiden helal olsun. Evet Colman seni çok seviyoruz.

Uçanlaz ;

Ağabey sende bu başlıktan çıkma istersen.
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• teşekkürler fatih abi eline sağlık
        Zuğaşi Berepe
        Çoban Express

Yorum

• tesekkürler

Yorum

• İlk olarak uçanlaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonlular! Böyle coşkulu ve ateşli taraftarlara sahip olduğumuz için çok mutluyum. Sizlerden bir ricam var: Lütfen kötü sözler söylemeyin. İnsanlar kırılabilir. Elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Biliyorum beni çok seviyorsunuz, bana inanıyorsunuz. Ama bu sadece benimle olacak bir iş değil (Aslında burada herşeyi yutan pervanenin önünde ben olmak istemiyorum demiş) Beni seven insanlarla Antalya maçında görüşmek üzere...

Görüşürüz,
            Gustavo Colman
            süper yazmış duygulandım
            α η т є - ς l
            TRAßZoONnSPoOrRAŞK
            ....Hakkımda Bilgin Yoksa, Fikrinde Olmasın....

Yorum

• İNşallah Colman'ın youtube de kendisine yapılan videolardan haberi vardır )

Yorum

• Acaba yerli oyuncularımız kendilerine edilen küfürlerden felan mı bahsetmiş?

Yorum

• kolayı var, videoları colmanın evineki arkadaşımıza söyleyin o da izletsin Colman'a

Yorum

• Benim yaptığım videoları izledi Colman
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• hep beraber toplanıp Colman'ın evinin önünde ona tezahürat yapın.

I love you Colman
                      Te amo Colman
                      I love you Colman
                      Te amo Colman
                      En son uçanlaz tarafından düzenlendi; 18.09.2009, 14:18.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Acaba yerli oyuncularımız kendilerine edilen küfürlerden felan mı bahsetmiş?
                        bildiğim kadarıyla tayfuna edilen hakaretleri sonra umuta gökhana bunları biliyor youtubedeki bazı videoları izledi izlemesini istediğiniz video varsa söylemeniz yeter
                        α η т є - ς l
                        TRAßZoONnSPoOrRAŞK
                        ....Hakkımda Bilgin Yoksa, Fikrinde Olmasın....

Yorum

• @uçanlaz

Çok teşekkürler.
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• colman bile ne kadar şikayetçi bu durumdan !!!
                            Zuğaşi Berepe
                            Çoban Express

Yorum

• İlk olarak trabzonlu_ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bildiğim kadarıyla tayfuna edilen hakaretleri sonra umuta gökhana bunları biliyor youtubedeki bazı videoları izledi izlemesini istediğiniz video varsa söylemeniz yeter
                              Tamamen onları kastediyor çünkü insanlar kırılabilir diyerek. Bu sene geçen yıl ki kadar hırslı değil sende gözlemledin mi bunu? Konya'ya yenildiğimiz maçtan sonra ağladığını hatırlıyorum. Ama bu sene bu kadar hırslı değil. Tabi yinede son haftalarda yavaş yavaş düzeliyor.

Yorum

• Sana Sevgim Bir KAt Daha Arti
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X