Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Gustavo Colman Özel

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak uçanlaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mantıklı insan kendini dünyaya adapte eder, sıradışı insan ise dünyayı kendine adapte etmekte ısrar eder. Bunun için bütün gelişmeler sıradışı insana bağlıdır. O sensin Colman. O sensin..
    tebrikler abi (:
    Zuğaşi Berepe
    Çoban Express

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sí, creo que la.

*Oldu mu ?

Dipnot: Google Translate'ten çevrilmiştir.
      Si usted piensa que está bien, así es. Si no, por lo que no lo es. Depende de su fe.

Eğer öyle olduğunu düşünüyorsan öyledir. Düşünmüyorsan değildir. Senin inancına bağlı.

Dipnot: İspanyolca dahil 7 dil biliyorum meslek gereği..
      http://www.kabinmemurlari.com/download/sign.png

Yorum

• yattaranın evinede gittim resim çekilmek için sonra bi baktım colmanın evine geldi bende şok geçirdim o mutfakta çekilen resim colmanın evi şimdi resimleri ekliyorum bence sakat falan değil ama iç bağları yırtılmış bence gayet iyiydi eşide burda yok zaten kim bakacak adama
        mesaj var :s ama çevrin lütfen
        En son trabzonlu_ts61 tarafından düzenlendi; 18.09.2009, 13:17.
        α η т є - ς l
        TRAßZoONnSPoOrRAŞK
        ....Hakkımda Bilgin Yoksa, Fikrinde Olmasın....

Yorum

• Burası coşacak yine.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• la Gente de Trabzon ı muy buenos son muy muy felices Que tenemos a la gente encendida me hago excitado jajajaa quiero contar por favor no diga que la Gente de palabras mala está estando rota Nosotros nuestros mejores hacen ı saben que Usted me ama muchísimo Usted confía en mí Esto no será la parte de enfrente no lavo esta polilla haré todo lo posible Se comportan iguales a cada uno tomo sus noticias hahha Asude me dice que amo a la gente Trabzon por La que vemos en el partido de Antalyaspor por

chau
            Gustavo Colman

emre senin için

En son trabzonlu_ts61 tarafından düzenlendi; 18.09.2009, 13:20.
            α η т є - ς l
            TRAßZoONnSPoOrRAŞK

Yorum

• Sitede bu kadar çok seveninin olduğunu biliyor mu Colman?

Yorum

• Biliyordur bence.
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Onun için artı motivasyon olacaktır bilmesi. Bende avatarımı yeniden Colman yaptım belki görürde hoşuna gider

Yorum

• öyle bakıyorda dediğim gibi yorumlardan anlamıyo yorum yazarken ispanyolcada mı yazsak taraftardan haberi var ne kadar sevildiğini biliyor kendileri =)

mateoya yemek yedirmeye çalışıyorum ama nerde
                    α η т є - ς l
                    TRAßZoONnSPoOrRAŞK

Yorum

• la Gente de Trabzon ı muy buenos son muy muy felices Que tenemos a la gente encendida me hago excitado jajajaa quiero contar por favor no diga que la Gente de palabras mala está estando rota Nosotros nuestros mejores hacen ı saben que Usted me ama muchísimo Usted confía en mí Esto no será la parte de enfrente no lavo esta polilla haré todo lo posible Se comportan iguales a cada uno tomo sus noticias hahha Asude me dice que amo a la gente Trabzon por La que vemos en el partido de Antalyaspor por

chau
                      Gustavo Colman

burda ne demek istemis. halil yazicioglu cevirsene bizlere bunu lütfen

Yorum

• Mateo'nun bakışa bak ya. Çok tatlı

Yorum

• durun en iyisi en uğraşim ispanyolca bilen arkadaşım var açıksa ona soracam =)
                          α η т є - ς l
                          TRAßZoONnSPoOrRAŞK

Yorum

• arkadaşım 1000 kere anlattım ama siz anlamak istemiyorsunuz ben resimleri paylaşıyorum gerisini boşverin
                            α η т є - ς l
                            TRAßZoONnSPoOrRAŞK

Yorum

• cevirebilecek birileri varmi bu yaziyi?

la Gente de Trabzon ı muy buenos son muy muy felices Que tenemos a la gente encendida me hago excitado jajajaa quiero contar por favor no diga que la Gente de palabras mala está estando rota Nosotros nuestros mejores hacen ı saben que Usted me ama muchísimo Usted confía en mí Esto no será la parte de enfrente no lavo esta polilla haré todo lo posible Se comportan iguales a cada uno tomo sus noticias hahha Asude me dice que amo a la gente Trabzon por La que vemos en el partido de Antalyaspor por

chau
                              Gustavo Colman

Yorum

• trabzonlu_ts61 ;

Çok pis kıskandık seni.

Ben Trabzon'da olacağım ki varya,üff.
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X