Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nostalji Trabzonspor Videoları | 95-96 Sezonu | Seri 3 Yayınlandı | Syf. 1 ve 5

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    videolar nerde bulamıyorum
    Videolar BMN Ana sayfasında yayınlanıyor. Buradan ulaşabilirsin.

Yorum

Ts tvde alsın burdan arşiv yapsın

Yorum

Sabır,emek ve özveri isteyen bu çalışmayı bizimle paylaşan değerli hocamıza sonsuz teşekkürler.
        Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

eline sağlık, ben 95-96 sezonundaki 0-1 biten Ts- Vanspor maçını dört gözle bekliyorum inşallah geniş bir özeti vardır elinde. Çünkü bence neden şampiyon olmadığımız o maçda gizli, o maç anlatmakla anlaşılmıyor insanların o maçın tek kale değil tek altıpas üzerinde oynandığını algılayamıyorlar, bunun için 90 dk izlemek izletmek lazım.
          “Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.”
          Kazım Koyuncu

Yorum

Çok güzel bir proje gerçekten.Bu projenin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Google videoya upload edilmişler ordan bilgisayarımda indiririm..
            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

İlk olarak inprise tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              eline sağlık, ben 95-96 sezonundaki 0-1 biten Ts- Vanspor maçını dört gözle bekliyorum inşallah geniş bir özeti vardır elinde. Çünkü bence neden şampiyon olmadığımız o maçda gizli, o maç anlatmakla anlaşılmıyor insanların o maçın tek kale değil tek altıpas üzerinde oynandığını algılayamıyorlar, bunun için 90 dk izlemek izletmek lazım.
              o maci hatirlamak bile istemiyorum.
              tami tamina 20 tane net gol pozisyonu gol olmamisti.
              sanki top bizi istemedi o gün.
              kabus dolu bir geyeydi benim icin.Allah bir daha o günleri yasatmasin bizlere.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Bize bu imkanı sunan Hocam'a ve Tunga abime çok teşekkür ederim
                Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

Denizli maçına baktımda Fatih,Hami,Şota,Arçil forvetten bozma libero Hamdi toplam 5 forvet oynamışız.Öyle bir kadroyla bugün sahaya çıksa bir teknik direktör Taksim Meydanında sallandırırlar adamı..

Yorum

İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu videolari bilgisayar kayit yapma imkani varmi, varsada nasil yapicam yardim ederseniz sevinirim
                    Kayit icin özel bir cihaz gerekiyor. Bizim bir tanidik yakin zamanda aldi. Ismi "Dvd-Videokasettenrekorder" Saturn'de veya Media Markt'da bulmak mümkün. Sanirsam Almanya'da yasiyorsunuz. Fiyatini ama bilemiyorum.

"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                    "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                    Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• yok olmamis. renkler hic canli degil. ayrica trt logosuda bir asagida bir yukarida. ikinci kalite kaset kulanilmis hazirlanirken.taraftarla dalga geciyorlar resmen.

"yeni sponsor nike" basligi yasam felsefem haline geldi. artik düzenli negatifim.

Yorum

• Oy oy o kötü seneye oysa ne güzel de baslamistik

Eline emegine saglik Hocam

Yorum

• Harika bir video arşivi. Diğer videoları sabırsızlıkla bekliyorum doğrusu

''Videolar nerede?'' sorusunu soran üyelerimiz bu haftaki videoların tamamını alttaki bağlantıdan görebilirler.

Yorum

• Tunga abi ve Cyzio hocam.Diğer videoları sabırsızlıkla bekliyoruz.İnşallah en kısa zamanda yeni videoları görürüz.
                            En son Osman Yavuz tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 23:00.
                            Colmandante

Yorum

• Bu köşede yazdığınız ve özele gönderdiğiniz tebrik ve teşekkür mesajları, arşivimi BMN ile paylaşarak ne kadar doğru bir iş yaptığımı gösteriyor.

Sağ olun, var olun.
                              -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                              -"Burada klima yok mu?"
                              -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu köşede yazdığınız ve özele gönderdiğiniz tebrik ve teşekkür mesajları, arşivimi BMN ile paylaşarak ne kadar doğru bir iş yaptığımı gösteriyor.

Sağ olun, var olun.
                                İyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz efendim.

Videoların devamında en güzel Şota ve Hami golleri de olacaktır. ‘96 sezonu Şota’nın gol kralı bitirildiği bir sezondu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X