İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Nostalji Trabzonspor Videoları | 95-96 Sezonu | Seri 3 Yayınlandı | Syf. 1 ve 5
Daraltma
X
-
eline sağlık, ben 95-96 sezonundaki 0-1 biten Ts- Vanspor maçını dört gözle bekliyorum inşallah geniş bir özeti vardır elinde. Çünkü bence neden şampiyon olmadığımız o maçda gizli, o maç anlatmakla anlaşılmıyor insanların o maçın tek kale değil tek altıpas üzerinde oynandığını algılayamıyorlar, bunun için 90 dk izlemek izletmek lazım.“Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.”
Kazım Koyuncu
Yorum
-
o maci hatirlamak bile istemiyorum.İlk olarak inprise tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeline sağlık, ben 95-96 sezonundaki 0-1 biten Ts- Vanspor maçını dört gözle bekliyorum inşallah geniş bir özeti vardır elinde. Çünkü bence neden şampiyon olmadığımız o maçda gizli, o maç anlatmakla anlaşılmıyor insanların o maçın tek kale değil tek altıpas üzerinde oynandığını algılayamıyorlar, bunun için 90 dk izlemek izletmek lazım.
tami tamina 20 tane net gol pozisyonu gol olmamisti.
sanki top bizi istemedi o gün.
kabus dolu bir geyeydi benim icin.Allah bir daha o günleri yasatmasin bizlere."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Kayit icin özel bir cihaz gerekiyor. Bizim bir tanidik yakin zamanda aldi. Ismi "Dvd-Videokasettenrekorder" Saturn'de veya Media Markt'da bulmak mümkün. Sanirsam Almanya'da yasiyorsunuz. Fiyatini ama bilemiyorum.İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu videolari bilgisayar kayit yapma imkani varmi, varsada nasil yapicam yardim ederseniz sevinirim
"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
Tunga abi ve Cyzio hocam.Diğer videoları sabırsızlıkla bekliyoruz.İnşallah en kısa zamanda yeni videoları görürüz.En son Osman Yavuz tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 23:00.Colmandante
Yorum
-
Bu köşede yazdığınız ve özele gönderdiğiniz tebrik ve teşekkür mesajları, arşivimi BMN ile paylaşarak ne kadar doğru bir iş yaptığımı gösteriyor.
Sağ olun, var olun.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
İyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz efendim.İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu köşede yazdığınız ve özele gönderdiğiniz tebrik ve teşekkür mesajları, arşivimi BMN ile paylaşarak ne kadar doğru bir iş yaptığımı gösteriyor.
Sağ olun, var olun.
Videoların devamında en güzel Şota ve Hami golleri de olacaktır. ‘96 sezonu Şota’nın gol kralı bitirildiği bir sezondu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum