görüntüler çok bozuk neden acaba
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Nostalji Trabzonspor Videoları | 95-96 Sezonu | Seri 3 Yayınlandı | Syf. 1 ve 5
Daraltma
X
-
Arşivini bizlerle paylaşan Cyzio Hocam'a ve izleyebileceğimiz duruma gelmesinde emeği olan herkese çok teşekkürler.
Yorum
-
aynı hataya ben de düştüm. başlığın en başındaki fotoyu video izlenecek yer sandım. videolar aşağıdaki linkteİlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen niye seyredemiyorum.....Ah ulan teknoloji madara ettin bizi...
Yorum
-
Codec kurulu değilse bu sorunlar çıkabilir. En kısa sürede download edin
En son ilhan tarafından düzenlendi; 21.07.2008, 10:46.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Bu hizmeti akıl edip siteye koyandan Allah razı olsun. Eski günleri hatırladık.
Denizli maçında kaptan Kadrinin röportajı bitirdi beni. Hem çok korkarak geldik diyor. Sonra iyi oynuyoruz diyor. Ama koca ilk yarıdan aklında kalan bir pozisyon var. Trabzonum yığınla gol kaçırıyor. Ama adam Trabzonda bir şey yok diyebiliyor. Evet bu galiba ezik psikolojisi. Daha o zamanlardan hortlamış. Şimdi bazı şeftali kurtlarının ve anadolu takımlarının diline dolanan sözler gibi. Hani bize son 10 sene Trabzonspor'un ne başarısı var deyip. Ondan sonra 4. ve 5. olmayı başarı sayanlar varya işte bu insancıkların mantıklarının beslendiği kaynak Kadrinin kafa yapısı yani
Yani bendeki teneke eldeki altından iyidir hesabı
ATIYI KARANLIK GÖREREK AZMI BIRAKMAK ALÇAK BIR ÖLÜM VARSA EMINIM BUDUR ANCAK...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum