teşekkürler inşallah bu sezon o sezondan daha güzel olacak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Nostalji Trabzonspor Videoları | 95-96 Sezonu | Seri 3 Yayınlandı | Syf. 1 ve 5
Daraltma
X
-
İnsan hüzünleniyor yahu
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Emege Cidden Saygi...
Ellerinize Yüreklerinize ve icinizdeki Paylasma sevgisine Sonsuz tesekkürler ... Saolun ...
Devaminida bekliyorum...
İlk olarak Erdal tarafından gönderildiKemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...
Yorum
-
Hangi maçta Emirhan?İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih tekkeyi gördüm.....bi an 9 numaralı formasını gördüm.....yine bir kötü oldum....
Yorum
-
Ben niye seyredemiyorum.....Ah ulan teknoloji madara ettin bizi...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Denizlispor maçında net görebilirsin Halit.İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi maçta Emirhan?Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İşte gecenin bombası
Sevgili Tunga abim uzun süredir üzerinde çalıştığı videoları derleyip toparlayıp sunmaya başlamış. Gösterdiği çabalarından dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Hiç kolay iş değildi ama sağ olsun uğraştı, yaptı. Bugün bu videorı izleyebiliyoruz.
Kıymetli büyüğümüz Cyzio hocam bu vhs kasetlerinin olduğu paketi bana verdiğinde şunu söylemişti. ''Bunlar senin uzmanlık alanın'' Paketin içinde vhs kasetlerini görünce, hemen yanı başımda duran Tunga abime dönerek şunu söylemiştim ''Bunlar Tunga abimin uzmanlık alanı''
Teşekkürler Cyzio hocam. Teşekkürler Tunga abi

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

3 tane az geldi herhalde.
Yorum