Ellerinize sağlık çok güzeller.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN | Duvar Kağıtları
Daraltma
X
-
En son Tuğba ÖZTÜRK tarafından düzenlendi; 30.12.2009, 22:38.''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---
-
En son Tuğba ÖZTÜRK tarafından düzenlendi; 30.12.2009, 23:15.''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYukarıdaki gibi Cale duvar kağıdı da bekliyoruz(m).
1024*768
Yorum
-
hltx isim neydi?
Mehmet Fırat'ın hoşuna gidecektir ben garanti veriyorumbenim hoşuma gitti şahsen çok beğendim şimdi Colmanı (bir önceki çalışman) değiştirip bunu kullanayım
Eline yüreğine sağlık çalışmalarının devamını bekliyor olacağım.
Edit: Masa üstüne çokda güzel oldu hani"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
-
Bende Laptop kullanıyorum Halit. Resim ortalanıyor Kenarlar biraz boş kalıyor onlar içinde arkaplanı siyah yapınca problem kalmıyor"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
Yorum