Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ellerinize sağlık çok güzeller.
    En son Tuğba ÖZTÜRK tarafından düzenlendi; 30.12.2009, 22:38.
    ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
    ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---

Yorum

• Buda benim çalışmam.

''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.

Yorum

• .............

Yorum

• serkan golü atan digerleri ömer aysan alanzinho digeri selçuk galiba en arkada colmanteşekkürler ellerinize saglık devamı gelir inşallah...
          TRABZONSPOR

Yorum

• Ana vatan.

Bişey değil teşekkürler.
            En son Tuğba ÖZTÜRK tarafından düzenlendi; 30.12.2009, 23:15.

Yorum

• çok güzel olmuş ellerine sağlık şans meleğimiz, dön artık yuvaya..
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Çok güzel olmuş ellerine sağlık.

Melek gibi uçtu ve gitti zaten hiç gelmemişti.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yukarıdaki gibi Cale duvar kağıdı da bekliyoruz(m).
                  onun kadar renkli yapmadım ama ins hosuna gider

1024*768

Yorum

• hltx isim neydi?

Mehmet Fırat'ın hoşuna gidecektir ben garanti veriyorum benim hoşuma gitti şahsen çok beğendim şimdi Colmanı (bir önceki çalışman) değiştirip bunu kullanayım Eline yüreğine sağlık çalışmalarının devamını bekliyor olacağım.

Edit: Masa üstüne çokda güzel oldu hani
                    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                    Ali Kemal Denizci

Yorum

• ismim halit.Beğendiğinede sevindim emirhan saol vakit buldukça devam edicem çalışmalara

yaa benim bi sorunum var laptopta hazırlıorm bunları emirhan ve sizde nası cıktığı hakkında hicbi fikrim yoktu saol bilgilendirdiğin için
                      En son hltx tarafından düzenlendi; 02.01.2010, 17:28.

Yorum

• Halit abi eline sağlık yine döktürmüşsün

Yorum

• Bende Laptop kullanıyorum Halit. Resim ortalanıyor Kenarlar biraz boş kalıyor onlar içinde arkaplanı siyah yapınca problem kalmıyor
                          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                          Ali Kemal Denizci

Yorum

• Halit abi eline sağlık çok güzel çalışmalar devamını bekliyoruz

Alanzinho
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• Halit abi İsteklerim :
                              Fatih Tekke
                              Onur Kıvrak
                              Gabric
                              Serkan

Yorum

Yükleniyor...
                              X