Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor

Yorum

• Trabzonspor

Yorum

• Trabzonspor

Yorum

• HDD sorununu hallettikten sonra yüksek ihtimâl büyük versiyonu da eklerim. Bu başlıkta yanılmıyorsam Zokora duvar kağıdı isteyen bir üye de vardı, özellikle ondan yorum bekliyorum.

Yorum

• Zokoranın ayaklarının olduğu kısım çok keskin görünüyor Batuhan.

Onu biraz daha arkaplana alırsan tam şukuluk bir çalışma küçük haliyle bile Eline sağlık.
            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Zokoranın ayaklarının olduğu kısım çok keskin görünüyor Batuhan.

Onu biraz daha arkaplana alırsan tam şukuluk bir çalışma küçük haliyle bile Eline sağlık.
              Farkındayım onun ama aklıma fikir gelmedi, uğraşmak istemedim pek orayla. Belki güncelleme yaparak keskin durmaması için çim eklerim oraya gerçekçi durursa.

Teşekkür ederim

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                HDD sorununu hallettikten sonra yüksek ihtimâl büyük versiyonu da eklerim. Bu başlıkta yanılmıyorsam Zokora duvar kağıdı isteyen bir üye de vardı, özellikle ondan yorum bekliyorum.

Evet kardeşim o duvarkağıdını isteyen üye ben oluyorum.

Ellerine sağlık çok şık Zokora'ya yakışır ağır bir çalışma olmuş devamını bekliyorum haberin olsun.

Yorum

• Renkdaşlar o müthiş armamızı 3 boyutlu modelliyorum, biraz daha işi var şimdilik bi iki görüntü

Yorum

• İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Evet kardeşim o duvarkağıdını isteyen üye ben oluyorum.

Ellerine sağlık çok şık Zokora'ya yakışır ağır bir çalışma olmuş devamını bekliyorum haberin olsun.
                    Teşekkür ederim gelecek inşallah devamı da.

İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Renkdaşlar o müthiş armamızı 3 boyutlu modelliyorum, biraz daha işi var şimdilik bi iki görüntü

Ellerine sağlık güzel duruyor ama bi' renk ayarı gerekiyor sanki.

Yorum

Ellerine sağlık güzel duruyor ama bi' renk ayarı gerekiyor sanki.
                      Eyvallah dediğim gibi biraz daha işi var, renkler biraz mat oldu biraz daha canlı olacak

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eyvallah dediğim gibi biraz daha işi var, renkler biraz mat oldu biraz daha canlı olacak
                        Aynen katılıyorum. Renk kodları konusunda yardımcı olabilirim istersen, kolay gelsin.

Yorum

Aynen katılıyorum. Renk kodları konusunda yardımcı olabilirim istersen, kolay gelsin.
                          Tabi ki memnun olurum, renkleri formadan aldım aslında ama, tam renk kodlarımızı bilmiyorum açıkcası, tam renklerimizin olduğu kodları yazarsan sevinirim

Yorum

• gürkan hangi programı kullanıyorsun...
                            TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
                            İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

Yorum

• Beyler buyrun Trabzonspor 3D wallpaper

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X