Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN | Duvar Kağıtları
Daraltma
X
-
Farkındayım onun ama aklıma fikir gelmedi, uğraşmak istemedim pek orayla. Belki güncelleme yaparak keskin durmaması için çim eklerim oraya gerçekçi durursa.İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokoranın ayaklarının olduğu kısım çok keskin görünüyor Batuhan.
Onu biraz daha arkaplana alırsan tam şukuluk bir çalışma küçük haliyle bile
Eline sağlık.
Teşekkür ederim
Yorum
-
Evet kardeşim o duvarkağıdını isteyen üye ben oluyorum.İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHDD sorununu hallettikten sonra yüksek ihtimâl büyük versiyonu da eklerim. Bu başlıkta yanılmıyorsam Zokora duvar kağıdı isteyen bir üye de vardı, özellikle ondan yorum bekliyorum.

Ellerine sağlık çok şık Zokora'ya yakışır ağır bir çalışma olmuş devamını bekliyorum haberin olsun.
Yorum
-
Teşekkür ederim gelecek inşallah devamı da.İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet kardeşim o duvarkağıdını isteyen üye ben oluyorum.
Ellerine sağlık çok şık Zokora'ya yakışır ağır bir çalışma olmuş devamını bekliyorum haberin olsun.

Ellerine sağlık güzel duruyor ama bi' renk ayarı gerekiyor sanki.İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenkdaşlar o müthiş armamızı 3 boyutlu modelliyorum, biraz daha işi var şimdilik bi iki görüntü

Yorum
-
Eyvallah dediğim gibi biraz daha işi var, renkler biraz mat oldu biraz daha canlı olacakİlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEllerine sağlık güzel duruyor ama bi' renk ayarı gerekiyor sanki.
Yorum
-
Aynen katılıyorum. Renk kodları konusunda yardımcı olabilirim istersen, kolay gelsin.İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah dediğim gibi biraz daha işi var, renkler biraz mat oldu biraz daha canlı olacak
Yorum
-
Tabi ki memnun olurum, renkleri formadan aldım aslında ama, tam renk kodlarımızı bilmiyorum açıkcası, tam renklerimizin olduğu kodları yazarsan sevinirimİlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen katılıyorum. Renk kodları konusunda yardımcı olabilirim istersen, kolay gelsin.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum