Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eline saglik keen süper olmus
    Sadece \'\' 5 \'\'

Yorum

• Dikkat eyleyin dikkat Hasan geliyi Hasan[img]smileys/smiley2.gif[/img]
      Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• eline saglik KeeN süper olmus.
        elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
        TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
        legends never die ...

Yorum

• gerçekten mükemmel olmus KeeN tebrikler [img]smileys/smiley32.gif[/img]
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
            gerçekten mükemmel olmus KeeN tebrikler [img]smileys/smiley32.gif[/img]

ben bu topice ilkdefa girdim bugün. bu hasanla alakali yapilan çalisma hosuma gittigi için önceki syfalardaki çalismalarida merak ettim. ilk sayfadan son sayfaya kadar hepsine baktim. gerçekten çok güzel çalismalar var.

çok güzel bir arsiv ortaya çikmaya basliyor. bu yönde becerisi olanlarin çalismalarini bekleyecegiz. bundan sonra bu topici bolca ziyaret edecegim . [img]smileys/smiley2.gif[/img]

çalisma yapanlarin hepsinin eline emegine saglik. tek tek isim vermeyecegim. Ama KeeN in yapmis oldugu çalismalar biraz daha farkli duruyor. diger arkadaslarda eminimki zamanla en az KeeN kadar güzel çalismalar ortaya çikaracaklardir. keske bende yapabilseydim ama ben resim eklemeyi bile zor yapiyorum[img]smileys/smiley5.gif[/img]

yeni çalismalari sabirsizlikla bekliyoruz. [img]smileys/smiley32.gif[/img]
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Tesekkür ederim forever61... Ama çok güzel bir noktaya parmak bastin 2126 mesaji olan birisinin daha önce bizlerin çalismalarini görmemesi beni açikçaci üzdü. Bu baslik ilk açildigi zaman bmm|Yönetime ben bunu söyledim, "burda dikkat çekmez diye" ama o zaman dinlenmedik... Eee nihayet baslik buraya alindi ve sizin gibi forum müdavimlerinin dikkatini cezbettik. Bu çalismalari yapmamizin tek nedeni Trabzonspor ve burdaki birkaç yorum.
              KeeN(kN) - Hasan Üçüncü Fan Club (Farklı ideolojik yaşam derneği)

Yorum

• kardesim müthis olmus eline saglik [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                  <T>
                  <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                  <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">Ben de forever61 gibi ilk defa girdim bu topice bugün ve çok begendim. Basta KeeN olak üzere emegi geçen herkese tesekkürler. Çok güzel bir arsiv olusturuyoruz sayenizde ve çalismalarinizin devamini bekliyoruz.</TD></TR>
                  <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                  <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                  <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>

Yorum

• BMN yöetimi duydu sesimizi basta kaya bey olmak üzere tesekkür ediyoriuz kendilerine...[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

• Hassan geliyor Hasan. Bu kiyak ne diyorsaniz. Köylüme bu kadar kiyagim olsun dimi. Ayni köydeniz ne de olsa. Son maçtaki attigi pas tipki benim paslarim...Köylüyüz demistim dimi? Bu arada Tmac61 sayende meshur olduk [img]smileys/smiley9.gif[/img]

KeeN(kN) - Hasan Üçüncü Fan Club (Farklı ideolojik yaşam derneği)

Yorum

• eyvallah keen güzel olmus
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Ya hakikaten çok güzel çalismalar[img]smileys/smiley32.gif[/img] Elleriniz, gözleriniz dert görmeye arkadaslar [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• süpersin keen ellerine saglik... bizim sürmene topicine de eklersen bi kaç çalisma seviniriz[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• sola bakar saga atar zuhaaha süper yaw

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X