Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildi

İlk olarak RahMetLi tarafından gönderildi
    [img]uploads/RahMetLi/2006-02-21_181328_bmnavatar.gif[/img] Selim55 sen dedin ben de forum için avatar yaptim al

Çok hos olmus, benimde bu avatari kullanmama müsade varmi kardesler
    Bmn için avatar iste, bütün üyeler kullanabilir tabiki Avatar listesine bile koyabilirsiniz :P hehe.. Bu arada Bordomavi.net'in logosu gerçekten anlamli ve güzel olmus
    Emin Buğra SARAL ~ www.rahmetli.net

Yorum

• BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Uzun bir aradan sonra bir çalisma....

KeeN(kN) - Hasan Üçüncü Fan Club (Farklı ideolojik yaşam derneği)

Yorum

• OOOUUUW

KeeN ne ettin yaw...

Bu süper olmus, bomba olmus acayip alternatif bi çalisma olmus bunun 1024*768 wallpaper ini isterem [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Eline saglik [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Keen süpersin. Seniniçin baska kullanilacak kelime yok. Ellerine saglik.
            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
            Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Tmac61 tarafından gönderildi
              OOOUUUW

KeeN ne ettin yaw...

Bu süper olmus, bomba olmus acayip alternatif bi çalisma olmus bunun 1024*768 wallpaper ini isterem [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Eline saglik [img]smileys/smiley32.gif[/img]
              Alirsin... [img]smileys/smiley17.gif[/img]... Bunun 1024*768 i yok... Ama çok istedin sana buna benzer bi wallpaper yapacagim Tmac61... Futbolcu seçimi bana kalmis. Ama bir kaç tane birden kolaj yapmayi düsünüyorummm. Yakinda gelir...

Sizin görüsleriniz için yapiyorum bu çalismalari...Helal olsun.

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
                [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Genç kalecimiz Tolga hakkinda bir çalisma. Insallah ileride büyük bir kaleci olur...Bu arada Cüneyt senin wallpaper aklimda ama hele su Gs yi bi yenelim, ondan sonra.

Yorum

• Keen, deportivoyu unuttma. Saglam iliskiler kurduk adamlarla...
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

• Saol KeeN desifre de olduk sayende gizlimiz saklimiz kalmadi[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• Ahan bu da son çalisma;

Yorum

• bi ben yapami0m ....

[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• zaten hepimiz yapmayi bilsek bukadar deger vermeyiz bu resimlere[img]smileys/smiley17.gif[/img]
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Benimki kopya ama)

[img]uploads/oflubektas/2006-03-11_140532_diego_maradona.jpg[/img] Edited by: oflubektas
                              BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Çalismalar harika..Isi bilen arkadaslar birakmasin sakin..Arsiv yapiyoruz..
                                7
                                TrabzonSporluyum Derken Daha Bi Gururluyum Şu Günlerde !!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X