Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• İbrahima nın yanında duran çökerek duran adam kim çıkartıcan çıkaramıyom inat etti çıkmıyoooooo
      "Aslında benim çokta umrumda değil."

Yorum

• Stepanov...
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• gerede hatırası %100 doğal photoshopsuz

orjinal boyutu için:

En son ErayAkyüz tarafından düzenlendi; 13.07.2008, 12:39.
          İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Buda benden olsun...

En son bordobluex tarafından düzenlendi; 15.07.2008, 23:45.
            t @Selim_Turan

Yorum

• Tebrikler Selim. Çok güzel görünüyor. Bu yılın modası bordo mavi ve 7

Yorum

• İlk olarak ErayAkyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gerede hatırası %100 doğal photoshopsuz

orjinal boyutu için:

http://c.imagehost.org/dl/5086431427...4/DSC00044.jpg
                Hocam orjınal boyutu acmıyor rıca etsem baska bı yerden upload edebılrı mısın
                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• duvar kağıtların hepsi çok güzel olmuş elinize sağlık..bide bu duvar kağıtlarında bu senden neler beklediğimiz çok açık gösteriliyor inancı-heyecanı-isteği-arzu yu hepsini gösteriyor ondan çok duygu dolu bi duvar kağıtları olmuş tebrik ederim.

Yorum

• Kendi masa üstüme yapmistim , bmn yazisini ekleyeyip paylasmak istedim. =)

Yorum

• eline sağlık çok güzel olmuş
                      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak furkan emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İbrahima nın yanında duran çökerek duran adam kim çıkartıcan çıkaramıyom inat etti çıkmıyoooooo
                        Heyt be yiğidim Stepanov, seni satan haysiyetsizler utansın!!
                        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Dağlara Taşlara 7!

Yorum

• Halit eline sağlık, çalışma güzel olmuş. İyi geceler.
                            avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ben bu resmin sadece tasli halini alabilirmiyim acaba, yazi falan olmasin yani resimde

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben bu resmin sadece tasli halini alabilirmiyim acaba, yazi falan olmasin yani resimde
                                Buyur: http://img137.imageshack.us/img137/6...6001200nl7.jpg

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X