İlk olarak BMN-ÜNAL tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN | Duvar Kağıtları
Daraltma
X
-
Niyeymiş o..İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
........ ancak vermem gereken bir iki bilgi var: Çalışmaların üzerinde hazırlayanın isminin yazılmasını istemiyoruz. Hele böyle göze girecek şekilde olunca hiç istemiyoruz. Bir diğer konuda çalışmalar üzerine bordomavi.net dışında bir web adresi de eklenmesini istemiyoruz. Buna mail adresi dahil
Tamam, başka adres ve sitelerin adının yazılmamasını istemeyi anlarım da...
Kendi adını niye yazamıyacaklarmış..
Bordomavi.net yazınca bu siteye üye olan binlerce kişidemi o resmi yapmış oluyor, hiç emek vermeden..
Öyle bir yetenekleri varsa, emek verip kendileri yapsınlar o zaman, değilmi..
Hem burda kimse herhangi bir ücret veya menfaat karşılığı resim-grafik yapmıyor ki..Bildiğim kadarıyla..
Buradaki herkesin tek ortak paydası ve amacı Trabzonspor ve onun için bir şeyler yapabilmek..
Ve de olsa olsa.. yaptığını, başkalarıyla paylaşma ve her insanda olan başkaları tarafından, eserinin beğenilip taktir edilmesi duygusunu tatmin etme..
Sonuçta yazılan isimlerde bir nick, yani sanal bir isim...Kimse gerçek hayatında bu yaptıklarından ötürü, herhangi bir itibar ve menfaat sağlamıyor ki...
Bu mantıkla hareket edecek olursak, Picasso, Van gogh vs. gibi ressamlarında resimlerinin altına kendi imzalarını değilde sergiledikleri resim galerisi veya stüdyosunun isimlerini yazması gerekiyordu herhalde..
Bazen, unutuyoruz gibime geliyor..
Burda kimse "bordomavi.netspor" lu olduğu için bulunmuyor..
Buradaki herkes "Trabzonspor" lu olduğu için bu forumda..
Yorum
-
Bu kural, kural da değil uyarı elbette bir mantık çerçevesinde oluşturuldu.
Mantığın özü de hem BMN'yi, hem de emek veren kişileri düşünmektir. Hiçbir kuralımız "sadece olsun" diye konmadı.
Bunca emeğin sonunda "bordomavi.netspor" gibi nezaket dışı bir cümle kurmak da size yakışmadı.
Burada bulunan çalışmaları, sitemizin ana sayfasına taşıyoruz zaman zaman. Bu şekilde çok daha geniş bir kitleye ulaşıyorlar. Üzerinde kişi imzası olan çoklu ortam malzemesini ana sayfaya koymuyoruz. Eğer bu amaçla kullanılmasını istemiyorsanız, problem yok, istediğiniz gibi kendi imzanızı kullanabilirsiniz.
Ama tüm grafik ve videoların üzerinde BMN logo, imza ya da yazısının bulunması zorunludur.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
Devbey Arkadasimiza, Aynen Katiliyorum.İlk olarak devbey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazen, unutuyoruz gibime geliyor..
Burda kimse "bordomavi.netspor" lu olduğu için bulunmuyor..
Buradaki herkes "Trabzonspor" lu olduğu için bu forumda..
Emege Saygi, yeterki kurallar icinde yapilsin ve tabiki bu ortamda bulusmamizi saglayan Bmn yede tesekurler az isler yapilmiyor Bmn uyeleri Tarafindan sonucda Trabzonun disinda yasayan Trabzonsporlulari bir araya getiriyor (sanal ve gercek hayatda kurulan arkadaslik'lar bunun ornekleri )ve yeri zamani geldimide Bmn'e Uyeleri birlik bereberlik icinde guzel seyler imza atiyorlar, galiba Bmn olmasaydi bu guzel ortam ne sekilde bir baska Trabzonspor sitesinde olurdu! yapilirdi! su anlik soru isareti !!! yeterki yapilanlar Trabzonspor icin yapilsin yikici degil yapici olsun.
Yorum
-
Arkadaşlar bu tartışmaya sanırım benim birkac calışmam sebep oldu öncelikle herkezden özür dilerim derbey seni cok iyi anlıyorum ben öncelikle sanada tşk ederim
1- calışmalarda kişinin imzası : yapılan calışmlar kimi zaman 5 dk. kimi zaman 1 saat kimi zaman ise saatler süre biliyor bunun için kişinin yaptıgı calışmaya imzasını atmasının gerektigini düşünüyorum şayet olurda calışma begenilir ise site yetkilisine temiz bir örnegi gönderilir.
2- calışmlarda www.xxxxxxxxx.xxx : yapılan calışmalarda site adresi kişiye özel bilgi konması yapan kişinin ve yayınlanack olan serverin kararına kalmıştır. BMN olarak yapılan calışmalarda yapan kişiye özel bilgi olmaması ve sadece BMN reklamının olması gerektigi söyleniyor. Site kuralıdır bence bunada saygı duyulması gerekiyor.Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…Türkçe Konuş Türkiye!
Yorum
-
yine birbirinden güzel çalışmalar ortaya çıkmış ben görmeyeli... ellerinize sağlık...
Halit'cim Şubat takvimi de harika... ancak yine bir önerim olacak... Pazar ve Pazartesi günleri için "Pa", Cuma ve Cumartesi günleri için ise "Cu" kısaltmasını kullanmışsın... Pazartesi için "Pt" Cumartesi için ise "Ct" yi kullanmak daha uygun olabilir... çok ufak bir detay ama, bize en güzeli yakışır...İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
Yorum
-
Önerin için teşekkürlerİlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalit'cim Şubat takvimi de harika... ancak yine bir önerim olacak... Pazar ve Pazartesi günleri için "Pa", Cuma ve Cumartesi günleri için ise "Cu" kısaltmasını kullanmışsın... Pazartesi için "Pt" Cumartesi için ise "Ct" yi kullanmak daha uygun olabilir... çok ufak bir detay ama, bize en güzeli yakışır...
Yorum
-
Halit kardeşime bir öneride benden Pazar içince PZ kullanabilirsinİlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnerin için teşekkürler
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
bi tartışma olmuş görmeyeli.
açıkça söylemek gerekirse bende karşıyım kullanıcı adsız duvar kağıtlarına, büyük bişey yazılmıyor zaten. aynı zamanda başlat çubuğunun altında kalıyor kullanıcı adları
bence gereksiz bir kuraldı ama saygı duymaktan başka bişey yapamıyoruz.
* bu arada osman abiye bir öneride bulunmuştum, ana sayfadaki wallpaper arşivinde her küçük resmin altına kimin yapdığı not düşülebilir diye ne oldu bilmiyorum gerçi, maksat emeğe saygı
Yorum
-
Açıklama:
Multimedya malzemesi olarak kullanılacak bir grafik ya da video yaptığınızda bunu BMN Forumlarında paylaşmak istiyorsanız, üzerinde BMN logo ya da yazısı bulundurmak şarttır. Eğer ben BMN logo ya da yazısı yazmak istemiyorum diyorsanız keyfiniz bilir. BMN'de yayınlamazsınız. Eğer buradaki üyelerle paylaşacak kadar benimsiyorsanız BMN'yi bunun da kimse için sorun olmaması gereklidir.
Kişi imzaları
Grafik ve videolarda kişiler kendi imzalarını kullanabilirler; ancak eğer bu malzemenin ana sayfamızdan tüm Trabzonsporlulara açık bir şekilde verilmesini istiyorsanız, o halde imzanızı kaldırmanız gereklidir. Bugün Trabzonsporla ilgili hemen her yerde BMN'nin gerek profesyonel kişiler, gerekse de amatör üyelerimiz tarafından hazırlanan malzemeler kullanılmaktadır. Biz bundan gocunmuyor, tersine gurur duyuyoruz. Zaten bu başlıklarda paylaşılan grafikler, videolar da izlenmekte, takip edilmektedir. Dolayısıyla kimsenin emeğinde gözümüz yoktur. Bu siteye yüzlerce maç, onlarca değişik içerikli video eklemiş biri olarak ben ve diğer Multimedya Sorumlusu arkadaşlarımız da aynı konuda hassasiyet göstermektedir.
Hakaret, aşağılama, siyasi mesaj vb gibi forum kurallarımıza aykırı malzemeler de silinecektir. Forum Kuralları ne gerektiriyorsa o yaptırımlar da uygulanacaktır. Hakaret sadece yazılı olduğunda değil, grafik veya video içinde olduğunda da doğal olarak kurallarımıza aykırıdır.
BMN gerek Multimedya Sorumluları'nın, gerekse de bu işi yaptırdığımız profesyonel kişilerin hazırlamış olduğu sayısız multimedya malzemesi sunmaktadır. Çoğu zaman bu malzemelerin pek çok çeşitli yerlerde kullanıldığını, hatta kimi yerlerde organizasyon fotoğraflarımızın dahi devşirilerek kullanıldığını gözlemliyoruz. Bunu yadırgamıyoruz; zira buradan daha zengin içerikli bir Trabzonspor Multimedya arşivi mevcut değildir. Hatta daha paylaşamadığımız çok sayıda malzeme elimizde mevcut bulunmaktadır.
Emek değerlerinden bahsedilirken, BMN'nin ve bu işten sorumlu kişilerin de verdiği emekleri gözardı edemezsiniz. En azından biz ettirmeyeceğiz.
Bugüne kadar bu konuda oldukça anlayışlı davrandığımızı düşünüyorum. Öyle ki iyi niyetimiz çoğu zaman suistimal edilse de buna ses vermedik. Ama bu olan biteni görmediğimiz anlamına gelmiyor.
Bir başka çok önemli hadise de, kişilerin diğerlerinin malzemeleri üzerinden prim yapmaya çalışmasıdır. Bir kişi, bir başkasının malzemesinden faydalanıp grafik, avatar, video vs. yapıyorsa tıpkı BMN'yi belirttiği gibi bunu da belirtmelidir. Bu sadece BMN Forum Kuralları gereği değil, aynı zamanda ahlaklı olmanın da bir gerekliliğidir.
Kurallarımız bu şekildedir. Kuralları herkese beğendireceğiz diye bir kaygımız da yoktur. Her kural bir mantık manzumesi içinden çıkmıştır. Her seferinde bu kadar detaylı anlatmak mümkün değildir.
Bu başlık sadece duvar kağıtlrının paylaşımı içindir. Bundan sonra şikayetlerinizi BMN Danışma Bölümü'ne yapınız.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
Çalışmalarımız forum sayfalarında kaybolup gitmesin, göz girsin istiyoruz. Bu anlam da ana sayfaya da taşıyarak binlerce Trabzonsporluların beğenisine sunuluyor. Üzerinde BMN logosu eklemek çok önemli. Çalışmalarını alıp başka sitelerde yayınlayamayacaklar ki yayınlanırsa da benim bir açıklama yapmama gerek kalmayacak. Üzerinde BMN logosu ve imzası her şeyi anlatacak.
Biz, üzerinde hazırlayanın ismini yazmasını istemiyoruz ve bu kural da bir değişiklik yok. Ana sayfada yayınlanabilmesi için imzasız kopyasını hazırlamayı unutmayın
En son bordobluex tarafından düzenlendi; 20.02.2008, 17:55.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum