Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sevgili W_O_L_D_A

Çalışmaların için teşekkür ederiz ancak vermem gereken bir iki bilgi var: Çalışmaların üzerinde hazırlayanın isminin yazılmasını istemiyoruz. Hele böyle göze girecek şekilde olunca hiç istemiyoruz. Bir diğer konuda çalışmalar üzerine bordomavi.net dışında bir web adresi de eklenmesini istemiyoruz. Buna mail adresi dahil

Yorum

• WOLDA çalışmaların çok güzel ama son çalışman ayrı güzel kızın etğinde ki logo TSira logosu olsaymış tam olacakmış

tebrikler

Yorum

• İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sevgili W_O_L_D_A

Çalışmaların için teşekkür ederiz ancak vermem gereken bir iki bilgi var: Çalışmaların üzerinde hazırlayanın isminin yazılmasını istemiyoruz. Hele böyle göze girecek şekilde olunca hiç istemiyoruz. Bir diğer konuda çalışmalar üzerine bordomavi.net dışında bir web adresi de eklenmesini istemiyoruz. Buna mail adresi dahil

tşk ederim bilgilendirdigin için
        isim yazma konusunda isi emegin kime ait oldugu belli olsun
        Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…
        Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

• Yorum

• wolda;çalışman süper olmuş,tebrikler....
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak W_O_L_D_A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evet Cok Özel Bir Calışmam Umarım Begenirsiniz Arkadaşlar

calısma cok güzel ama bizde boyle bir sevgi yok gölge dikkatini cektimi bilmiyorum ama orada seytani bir sevgi var gibi me geldi ondan dolayı biraz garibime gitti.Bzide ki Trabzonspor aşkı en içten iyilik ve sevgiden gecer seytani bir yanı yoktur. kimseyi kırmak istemem calışma çok güzel.

Birde bunu yaptıgın program nedir bende bu tür seylerle ugrasmak istiyorum.

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
              Lazanat' lı

Yorum

• Evet ....paint shop pro 7 var bende seninkini de merak ettim wolda..
                Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Arkadaşlar yorumlarınız için tşk ederim amatör olarak clışıyorum kulandıgım program Adobe Photoshop CS2 biraz calışırsanız sizde cok güzel şeylere imzanızı ata bilirsiniz gerisi gelicek calışıyorum şu anda
                  Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…
                  Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

• Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…
                    Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

• Trabzonluların İstanbul kuşatması..
                      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak W_O_L_D_A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

harika bir çalışma gerçekten tebrikler.

ben bu resmin Türk bayraklı olanını biliyorum;sanki esinlenme var gibi ama neyse.
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Elimden geldigi kadar yapmaya calışıyorum arkadaşlar
                          En son W_O_L_D_A tarafından düzenlendi; 15.02.2008, 20:06.
                          Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            harika bir çalışma gerçekten tebrikler.

ben bu resmin Türk bayraklı olanını biliyorum;sanki esinlenme var gibi ama neyse.
                            Evet Oradan Esinlendim ama bordo mavi bayragımızı köprüden dalgalandıramasakta denizden geciririz hiç problem degil
                            Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

• varsa yoksa

BORDO MAVİ

Yorum

• BUDA DİĞERİ

En son ayvaz tarafından düzenlendi; 16.02.2008, 05:37.
                                varsa yoksa

BORDO MAVİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X