Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• emeğinize sağlık güzel olmuşşş böyle masaüstüler bekliyoruz sizlerden
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      farklı oldu biraz ama idare et

tesekkurler egemen wallpaper im oldu
      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Yorum

• Burada ki tüm duvar kağıtları harika bunları yaparken kullandıgınız programlar vs. neler öğrenebilir miyim?Bunları gördükten sonra bende birseyler yapmak istiyorum.

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
          Lazanat' lı

Yorum

• İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burada ki tüm duvar kağıtları harika bunları yaparken kullandıgınız programlar vs. neler öğrenebilir miyim?Bunları gördükten sonra bende birseyler yapmak istiyorum.
            Arkadasim benum kullandigim Paint Shop Pro 9 ( ogrenmeye calisidgim daha dogrusu!!! ) her calismamda bir seyler ogreniyorum ama Adobe Photoshop da var onunla cok az calisdim kurulu arkadaslar tam olarak neler kullaniyorlar bilgim yok.
            kolay gelsin saygilarimla.

Yorum

• Bülbül her mevsim; gül bir mevsim...
              Gül bir mevsim açsa da, bülbüle sorsan, kokusu her mevsim...

Yorum

• Yattara duvar kagidi hosuma gitti. Eline saglik musty3461
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Harikasın musty3461.

Üç çalışmanda çok güzel görünüyor. Farklı fikirler bulup, ortaya çok güzel işler çıkartabiliyorsun. Tebrikler

Yorum

• İlk olarak zeleka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadasim benum kullandigim Paint Shop Pro 9 ( ogrenmeye calisidgim daha dogrusu!!! ) her calismamda bir seyler ogreniyorum ama Adobe Photoshop da var onunla cok az calisdim kurulu arkadaslar tam olarak neler kullaniyorlar bilgim yok.
                    kolay gelsin saygilarimla.
                    Tesekkurler bende bu konuda birseyler öğrenip kendimi geliştirmek istiyorum tamamen zevk için bu işi yapmak isterim.Buradaki calısmalar görünce ben neden yapamayım ki kendime özel duvar kağıtlar calısmalar vs.

musty bu calısmalarında diğerleri kadar güzel.Elllerine sağlık devamı geleceğinden süphemiz yok.

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                    Lazanat' lı

Yorum

• Ben de başlayacağım programı indireyim önce inşallah becerebilirim sizin kadar iyisini yapamayız gerçi..
                      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak Ünal İhtiyaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben de başlayacağım programı indireyim önce inşallah becerebilirim sizin kadar iyisini yapamayız gerçi..
                        bilgisayarın iyi ise photoshop yükle, değil ise fireworks diğerlerine bulaşma bile...

Yorum

• Uşaklar, Şubat ayı geldi...Hani benim Şubat takvimim?
                          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Uşaklar, Şubat ayı geldi...Hani benim Şubat takvimim?
                            Ahmet abi programı indirdim inşallah benden olur şubat takvimin.....
                            Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Biraz amatör bi çalışmayla uzun süre sonra yine aranıza geldim

BMN | (:

Yorum

• İlk olarak Network tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biraz amatör bi çalışmayla uzun süre sonra yine aranıza geldim

emegine saglik

bi istegim olacakti acaba ayni resmi logosuz ve yazisiz da yaparmisin ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X