Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• güzel resimler ellerinize sağlık

Yorum

• Emrindeyiz Türkiyem!!!

En son zeleka tarafından düzenlendi; 31.10.2007, 07:01.

Yorum

• En son zeleka tarafından düzenlendi; 31.10.2007, 06:59.

Yorum

• zeleka,
          Git gide ustalasiyorsun, eline saglik.
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Yorum

• Yaptığınız duvar kağıtları sadece şahsımca değil işyerimin bütün çalışanları tarafından beğeniyle takip ediliyor.Bilginiz olsun.

Halit şu takvim süper.

Devam arkadaşlar devam
              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Halit takvim için teşekkürler Çok başarılısın.

Yorum

• Ellerinize sağlık.

Yorum

• @zeleka güzel çalışmalar ama şu "bevel and emboss" lara çok takılmışsın ya bence hiç gerek yok bakarken insanı yoruyor daha soft çalış bence sadece bi öneri.

Yorum

• Eski calismam yeniledim insallah begenirsiniz.

Yorum

• İlk olarak &lazkopatti& tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hocam haberin varmı bilmyorum ama başka bi ts forumu kendi adresini eklemiş sanırım haberin var çünkü senin ismin silinmemiş

bu arada sadece bu wallpaperin yok dikkatimi çekti, bilgine...
                        En son kivancpehlivan tarafından düzenlendi; 09.11.2007, 17:51. Sebep: Link silindi

Yorum

• Sevgili Kıvanç, Halit ve ben bu konuyu daha evvel fark etmiştik. &lazkopatti& üyemizin ilgilendiği bir site sanırım. Orası için yaptığı çalışmaları reklamsız olarak BMN ye de ekliyor.

Yorum

• İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sevgili Kıvanç, Halit ve ben bu konuyu daha evvel fark etmiştik. &lazkopatti& üyemizin ilgilendiği bir site sanırım. Orası için yaptığı çalışmaları reklamsız olarak BMN ye de ekliyor.
                            Ben çalışmalarımı çok sevdiğim arkadaşımın sitesi için yapıyorum...Burada reklam yapmadığım için sorun olmayacağına inanıyorum...
                            Başka TRABZONSPOR yok !!!

Yorum

• İlk olarak &lazkopatti& tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben çalışmalarımı çok sevdiğim arkadaşımın sitesi için yapıyorum...Burada reklam yapmadığım için sorun olmayacağına inanıyorum...
                              kardeş ben seni kötülemek için yazmadım yazıyı bilgin varmı diye haber vermek istedim yoksa kim nere için yapıyor. beni alakadar etmez

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X