Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN | Duvar Kağıtları
Daraltma
X
-
Çok teşekkür ederim. Bayramın üç günü de Bordo Mavi daire içine alındıİlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleellerine sağlık, çok güzel olmuş... böyle güzel ürünler ortaya koyduğun(uz) için asıl ben teşekkür ederim...
bu arada Ramazan Bayramı üç gün...
Yorum
-
malesefİlk olarak kiwanch tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleacı ama gerçek...
Genede tesekkürler ilk resime (büyük olanina) tiklanmiyor.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
eline sağlık Osman...İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok teşekkür ederim. Bayramın üç günü de Bordo Mavi daire içine alındı
"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
Yorum
-
bu çalışma bir yerden tanıdık geliyor ama neysee.... ellerine sağlıkİlk olarak kiwanch tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Bu çalışma ile bir yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermek istemiyorum. Yukarıdaki söz konusu logodan benim haberim sonradan oldu. Ki öle bir çalıntı niyetim olmadığını beni tanıyanlar bilir. Bu çalıntı - alıntı meselelerinde ben de çok duyarlıyım.
Bilenler varsa karakter eşlem ile güzel şekiller bulmamız mümkün. Ben de Çebi'nin bahsettiği yazı stilini şans eseri T harfini deneyerek buldum. Sonuçta güzel bir wallpaper ortaya çıktı. Logonuzdan haberim olsaydı yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek için bu çalışmamı yayınlamazdım.
Anlayışınız için teşekkür ederim...
Yorum
-
Çok basit bir şekilde soru sorup cevap alabileceğiniz bir çalışmaydı, Halit'i tanıyanlar bilenler bilir alıntı kırpma işi ile çok mücadele etmiştir hali hazırda ediyorda. Oldukça hassas olduğunu da söylemeye gerek yok.
yanlış anlaşılmaya didik didik edilmesine mahal vermemek için çalışmalar silinmiştir.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Osman eline sağlık çok güzel olmuş. bir önceki ve bir sonraki ayıda küçük olarak sayfanın bir kenarına iliştirsen daha faydalı olabilir sanırım.İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ay ile beraber artık sık sık görmeye başlayacağımız BMN Takvimlerinden ilki olan Ekim ayı takvimi:
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum