Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok güzel bir fikir Mehmet. Önemli günlerin BordoMavi daireler içine aldım. Teşekkürler
    En son bordobluex tarafından düzenlendi; 05.10.2007, 18:00.

Yorum

• ellerine sağlık, çok güzel olmuş... böyle güzel ürünler ortaya koyduğun(uz) için asıl ben teşekkür ederim...

bu arada Ramazan Bayramı üç gün...
      "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• ellerınıze saglık arkadaslar
        LİSE-TS TAYFASI
        ANKARA

Yorum

• İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ellerine sağlık, çok güzel olmuş... böyle güzel ürünler ortaya koyduğun(uz) için asıl ben teşekkür ederim...

bu arada Ramazan Bayramı üç gün...
          Çok teşekkür ederim. Bayramın üç günü de Bordo Mavi daire içine alındı

Yorum

• acı ama gerçek...
            En son kivancpehlivan tarafından düzenlendi; 06.10.2007, 10:00.

Yorum

• İlk olarak kiwanch tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              acı ama gerçek...
              malesef
              Genede tesekkürler ilk resime (büyük olanina) tiklanmiyor.
              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• tamamdır düzelttim. ya mavi yazının arkasında silik bordoylada aynı yazıdan vardı sanırım siyahta kayboldu save yaparken dün kü ruh halimle yaptım şimdi bana da çok karanlık geldi

Yorum

• İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çok teşekkür ederim. Bayramın üç günü de Bordo Mavi daire içine alındı
                  eline sağlık Osman...
                  "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• bunlarda benden olsun boyutlari 1680/1050 ama tabiki kucuk ekranlardada gorunuyor testini yaptim

En son zeleka tarafından düzenlendi; 31.10.2007, 07:02.

Yorum

• Son Calismam Sizlerle Paylasmak Istedim.

En son zeleka tarafından düzenlendi; 31.10.2007, 07:01.

Yorum

• Bu wallpaper uzun zamandır arşivimde.Kimin yaptığı bilinmemekle birlikte alıntı olduğunu belirtmek isterim

Yorum

• İlk olarak kiwanch tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

acı ama gerçek...
                          bu çalışma bir yerden tanıdık geliyor ama neysee.... ellerine sağlık

Yorum

• Bu çalışma ile bir yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermek istemiyorum. Yukarıdaki söz konusu logodan benim haberim sonradan oldu. Ki öle bir çalıntı niyetim olmadığını beni tanıyanlar bilir. Bu çalıntı - alıntı meselelerinde ben de çok duyarlıyım.

Bilenler varsa karakter eşlem ile güzel şekiller bulmamız mümkün. Ben de Çebi'nin bahsettiği yazı stilini şans eseri T harfini deneyerek buldum. Sonuçta güzel bir wallpaper ortaya çıktı. Logonuzdan haberim olsaydı yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek için bu çalışmamı yayınlamazdım.

Anlayışınız için teşekkür ederim...

Yorum

• Çok basit bir şekilde soru sorup cevap alabileceğiniz bir çalışmaydı, Halit'i tanıyanlar bilenler bilir alıntı kırpma işi ile çok mücadele etmiştir hali hazırda ediyorda. Oldukça hassas olduğunu da söylemeye gerek yok.
                              yanlış anlaşılmaya didik didik edilmesine mahal vermemek için çalışmalar silinmiştir.
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu ay ile beraber artık sık sık görmeye başlayacağımız BMN Takvimlerinden ilki olan Ekim ayı takvimi:
                                Osman eline sağlık çok güzel olmuş. bir önceki ve bir sonraki ayıda küçük olarak sayfanın bir kenarına iliştirsen daha faydalı olabilir sanırım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X