Forum üyelerinin Trabzonsporumuza ilişkin olarak video & grafik çalışmalarını paylaştığı ve takip ettiği forum bölümüdür...
Not:İnsan emeğinin karşılığını alamayınca içinden wallpaper yapası gelmiyor... Yani illa kocaman harflerle wallpaperın tam ortasına ismimizi mi yazalım?!!!
Forum üyelerinin Trabzonsporumuza ilişkin olarak video & grafik çalışmalarını paylaştığı ve takip ettiği forum bölümüdür...
Not:İnsan emeğinin karşılığını alamayınca içinden wallpaper yapası gelmiyor... Yani illa kocaman harflerle wallpaperın tam ortasına ismimizi mi yazalım?!!!
Dikkat ettiysen bu wallpaperlarının altında ben yaptım diye bir ibare yer almıyor...sadece hoşuma giden wallpaperları paylaşmak istedim...
Arkadaşlar emeğinize,elinize sağlık
Fakat paylaşmak istediğimiz wallpaperları sayfa düzenini de düşünerek yayınlasak. Mesela ard arda eklemek yerine bir postta hepsini birden yayınlayabilirsiniz. Bir postun 10 adet image kapasitesi var Sadece bir öneri
Dikkat ettiysen bu wallpaperlarının altında ben yaptım diye bir ibare yer almıyor...sadece hoşuma giden wallpaperları paylaşmak istedim...
Ben bunları senin yaptığını söylemedim. Bu wallpaperları herhangi bir izin dışında, yapanın imzasını da silip üstelikle, herhangi bir alıntı yapmadan başka sitelerde yayınlayan arkadaşlara sözüm
neyin tartışılması oluyor anlamış değilim isim yazmak hakkında bir kaç şey yazılmış ama tam anlamıyla çözmedim olayı...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Yorum