Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bladell tarafından gönderildi
    ruud van umut bulut

Bu seviyorum. Çok teşekkürler

Yorum

• İlk olarak bladell tarafından gönderildi
      güzel çalışma hepsi devamını bekliyoruz ama şu resimdeki altta duran trabzonsporu gözüm bir yerden ısırıyor

Yorum

• İlk olarak &lazkopatti& tarafından gönderildi

Orjinallerini isterseniz link bu:
        Forum üyelerinin Trabzonsporumuza ilişkin olarak video & grafik çalışmalarını paylaştığı ve takip ettiği forum bölümüdür...

Forum üyelerinin Trabzonsporumuza ilişkin olarak video & grafik çalışmalarını paylaştığı ve takip ettiği forum bölümüdür...

Not:İnsan emeğinin karşılığını alamayınca içinden wallpaper yapası gelmiyor...
        Yani illa kocaman harflerle wallpaperın tam ortasına ismimizi mi yazalım?!!!

Yorum

• İlk olarak kiwanch tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          güzel çalışma hepsi devamını bekliyoruz ama şu resimdeki altta duran trabzonsporu gözüm bir yerden ısırıyor
          ya bi ben senden izin almadaım ama zaten sen siteye koymuşsun o imzayı bi sorun çıkmaz diye sana demedim ama bi sorun olacaksa özür dileriz
          !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Orjinallerini isterseniz link bu:

Not:İnsan emeğinin karşılığını alamayınca içinden wallpaper yapası gelmiyor...
            Yani illa kocaman harflerle wallpaperın tam ortasına ismimizi mi yazalım?!!!
            Dikkat ettiysen bu wallpaperlarının altında ben yaptım diye bir ibare yer almıyor...sadece hoşuma giden wallpaperları paylaşmak istedim...
            Başka TRABZONSPOR yok !!!

Yorum

• bmn atkılar çıktı güzel oldu bi de t-shirtler çıksa manyak olur

douda jabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii(inşallah yattara gibi değildir)

durmak yok paylaşıma devam.........

benzerleri vardı ama bu da benzer bi çalışma.......
              memleketsizlere......

tolga zengin bence 1 numaralı kaleci seni seviyoruz tolga....

trabzonsporluluğun ne olduğunu hala bilemeyenler var bu da onlar için

ama arkadaşalr bi teşekkür bi yorum yok :

to be continue...................................
              En son Kaya tarafından düzenlendi; 24.07.2007, 00:57.

Yorum

• yok ya sen siteye yeni üye misin kardeşim önceki resimlere bi baksana büyüklükleri kaça tane böyle olan var isteyen alır isteyen almaz cayırtı yapma

Yorum

• İlk olarak bladell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya bi ben senden izin almadaım ama zaten sen siteye koymuşsun o imzayı bi sorun çıkmaz diye sana demedim ama bi sorun olacaksa özür dileriz
                  yok kardeş sorun değiş ben espri olsun diye söyledim

Yorum

• Arkadaşlar emeğinize,elinize sağlık
                    Fakat paylaşmak istediğimiz wallpaperları sayfa düzenini de düşünerek yayınlasak. Mesela ard arda eklemek yerine bir postta hepsini birden yayınlayabilirsiniz. Bir postun 10 adet image kapasitesi var Sadece bir öneri

İlk olarak &lazkopatti& tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dikkat ettiysen bu wallpaperlarının altında ben yaptım diye bir ibare yer almıyor...sadece hoşuma giden wallpaperları paylaşmak istedim...
                    Ben bunları senin yaptığını söylemedim. Bu wallpaperları herhangi bir izin dışında, yapanın imzasını da silip üstelikle, herhangi bir alıntı yapmadan başka sitelerde yayınlayan arkadaşlara sözüm

Yorum

• ya jabiye yapilan resmin aynisini yattaraya yapilamazmi?
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• neyin tartışılması oluyor anlamış değilim isim yazmak hakkında bir kaç şey yazılmış ama tam anlamıyla çözmedim olayı...
                        "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• Yorum

• Eline saglik Halit cok güzel olmus

Ama Stepanov'a asker trasi yakismamis bence
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya jabiye yapilan resmin aynisini yattaraya yapilamazmi?
                              söz kardeş aynısından senin için yapacağım

Yorum

• ama şimdi şimdi yorumsuz bir resim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X