Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN | Duvar Kağıtları
Daraltma
X
-
eskilere nazaran daha güzel çalışmalar, "ölümüne değil oldükten sonrada" yazmışsın "ölümüne değil öldükten sonra da" olacaktıİlk olarak bladell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
eskiden bende çok hata yapardım wallpaper bitti hemen yayınlamak isterdim haliyle gözden kaçardı 
yattaradaki wallpaperda baktım, biraz decupe (resmi arka fondan ayırma) çalışman lazım yattaranın elerini öyle bırakmasan iyi olurdu bide çizgi çizgi yapıyorsun galiba decupe işini çizgileri daha kısa tut o zaman köşeleri pek belli olmaz yada bitince silgiyle düzelt
, yavaşla oda olur...
devamını bekliyoruz
yanlış anlama sadece yardım amaçlı söylüyorum 
sana ne diyelim şimdi halitİlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
işi biliyon zaten
En son kivancpehlivan tarafından düzenlendi; 26.07.2007, 09:15.
Yorum
-
önemli değil kiwanchEn son onur_alabuga_61 tarafından düzenlendi; 26.07.2007, 15:15.!!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!
Yorum
-
saolasın abi bizde sizleri çok seviyoruz şunu da unutmayalım trabzonspor bir kent takımlığından çıkmış bir ülkeye mal olmuş bir takımdır inşallah avrupa da da iyi işler yaparız da avrupa takımı oluruzİlk olarak Tolpaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehepsi çok güzel olmuş.ayrıca trabzonsporu trabzonlu olmadan sevenleri ben 2 kat daha fazla seviyorum.onlara saygı duyuyorum.!!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!
Yorum
-
halit cok gusel yapmıssın kardesim ellerine saglık tesekkurlerİlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum